NVIDIA uvolňuje ovladače pro otevřenou beta verzi hry Battlefield V
Partnerský obsah Článek NVIDIA uvolňuje ovladače pro otevřenou beta verzi hry Battlefield V

NVIDIA uvolňuje ovladače pro otevřenou beta verzi hry Battlefield V

Filip Němeček

Filip Němeček

28. 8. 2018 22:50

Společnost NVIDIA uvolnila Game Ready ovladače pro otevřenou beta verzi hry Battlefield V...

Reklama

Společnost NVIDIA uvolnila Game Ready ovladače pro otevřenou beta verzi hry Battlefield V, které jsou zároveň určeny pro hry F1 2018, Immortal: Unchained, Pro Evolution Soccer 2019, Strange Brigade a Switchable.

Dlouho před oficiálním datem vydání hry Battlefield V, stanoveným na pátek 19. října 2018, si mohou hráči vyzkoušet otevřenou beta verzi nabízející formát Conquest na mapách Rotterdam a Artic Fjord a formát Grand Operations s režimem „Airborn“, respektive režimem „Breakthrough“. Otevřená beta startuje v úterý 4. září 2018 pro ty, kteří si plnou verzi hry předobjednali, a hráče vlastnící předplatné služeb Origin Access (Premier nebo Basic) či EA Access. O dva dny později, tedy 6. září 2018, se hra otevře všem. A díky právě uvedeným ovladačům budou hráči na tento okamžik připraveni.

Battlefield V bude jednou z prvních her využívajících technologii vykreslování v reálném čase (NVIDIA RTX Real-Time Ray Tracing) dostupnou na nedávno oznámených grafických kartách GeForce RTX a přinášející novou úroveň věrnosti a realističnosti do už tak ohromující hry.

Nové ovladače jsou k dispozici vždy v den, resp. několik dní před uvedením nových her, a poskytují maximální herní zážitek díky vysokému úsilí vývojářů v NVIDIA, kteří pracují do poslední možné chvíle na optimalizaci výkonu a vynikající hratelnosti. Stejně jako všechny vydané Game Ready ovladače tak i tento splňuje certifikaci WHQL od společnosti Microsoft.

Více informací na webu GeForce.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama