NZXT uvedlo inovované vodní chlazení Kraken
Technologie Článek NZXT uvedlo inovované vodní chlazení Kraken

NZXT uvedlo inovované vodní chlazení Kraken

Jakub Osička

Jakub Osička

24. 11. 2020 18:11

Novinky na poli setů vodního chlazení od NZXT jsou tady.

Reklama

NZXT si se svými all-in-one sety vodního chlazení Kraken na trhu vybudovalo obrovskou popularitu a nyní svou rodinu bájných podmořských stvoření rozšiřuje o další modely. Minulý týden totiž uvedla novinky NZXT Kraken X-3 RGB a Kraken Z53.

NZXT uvedlo inovované vodní chlazení Kraken

Řada X nově s RGB ventilátory

Inovovaná "trojková" řada klasických Krakenů přichází na chuť RGB efektům nejen na CPU bloku, ale nově také prostřednictvím ventilátorů. Nové modely budou obsahovat ventilátory NZXT AER RGB 2, které se předvedou pestrou škálou barevných efektů. Samozřejmě ale zůstávají všechny ostatní vylepšení, které modely s číslovkou tři na druhém místě přinesly. Zejména jde o větší plochu ikonického RGB prstence, nejnovější pumpu Asetek 7. generace a otočnou krytku CPU bloku. Ventilátory dle výrobce zajistí optimální airflow i při téměř neslyšitelném provozu.

NZXT uvedlo inovované vodní chlazení Kraken

Kraken Z53

I řada Z pyšnící se 2,36" LCD displejem s ještě zajímavějšími možnostmi customizace či sledování stavu komponent se dočkala nového přírůstku. Nad rámec dříve uvedených 280mm a 360mm modelů přichází na trh i Kraken Z53 240mm. I v tomto případě se můžete spolehnout na pumpu Asetek 7. generace a kompatibilitu se všemi mainstreamovými procesorovými sockety. Ať už bude CPU blok zdobit teplota komponent, nebo oblíbený gif, určitě se bude v prosklené skříni vyjímat.

Cena

Ceny nové NZXT rodinky byly dle tiskové zprávy stanoveny následovně:

  • Kraken X53 RGB (240mm): 159.99 USD
  • Kraken X63 RGB (280mm): 179.99 USD
  • Kraken X73 RGB (360mm): 219.99 USD
  • Kraken Z53 (240mm): 229.99 USD
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama