obdoba-yt-a-twitche-pro-virtualni-realitu
Zajímavosti Článek Obdoba YT a Twitche pro virtuální realitu

Obdoba YT a Twitche pro virtuální realitu

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

5. 5. 2016 17:42

S blížící se VR nastupují i nové streamovací služby, které budou ještě záživnější než ty současné.

Reklama

Obdoba YT a Twitche pro virtuální realitu

S neustále rozšiřující se stream scénou a to ať už na YouTube nebo na Twitchi se dá předpokládat, že s blížící se virtuální realitou se streamování posune ještě o kus dále. Abychom nebyli tolik tajemní, pojďme rovnou k věci. S nástupem virtuální reality přijdou i nové stránky, jednou z nich je již připravující se VREAL.

Kromě mnohem záživnějšího sledování streamů nás má čekat i další řada výhod od klasického 2D obrazu, například to, že diváci se mezi sebou navzájem budou moci vidět a dokonce i slyšet. Teď si asi říkáte něco ve stylu: to není pro mě, nemám v plánu do VR investovat tak obrovský peníze. Máme pro vás dobrou zprávu. Tenhle fakt si tvůrci uvědomují a jelikož jako všichni chtějí uspokojit co nejvíce lidí, stránka má podporovat i levnější verze jako je Gear VR nebo pro některé možná neznýmý Cardboard.

Pokud nevíte, co Cardboard je, nezoufejte. Je to velmi levná záležitost od Google pro ty, kteří nechtějí investovat do velmi nákladných VR, ale chtějí si pocit virtuální reality vyzkoušet a zažít. Zakoupit se dá za téměř 200Kč, nebo si ji můžete doma sami vyrobit. Na VREAL by vám měla bohatě stačit.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama