Objevily se další teasery na očekávaný Death Stranding
Gaming Článek Objevily se další teasery na očekávaný Death Stranding

Objevily se další teasery na očekávaný Death Stranding

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

28. 5. 2019 03:31

A opět si s námi pan Kojima hraje.

Reklama

Hideo Kojima zveřejnil na svém Twitteru další krátká (a jak v jeho podání známe) záhadná videa k Death Stranding. První teaser nám ukazuje obrys dlaně, ve které se promítají blíže nespecifikované animace a překrývá ji nápis "Create the Rope". V druhém se objevují už obrysy dvou propojených dlaní s nápisem "Help us reconnect". Mysteriózní znělka v pozadí tomu dodává atmosféru. Co to znamená? To samozřejmě nikdo z nás neví. Více informací bychom se měli dozvědět ve středu 30. května. Na oba teasery se můžete podívat zde, nebo přímo přes odkazy v předchozím textu.

Death Stranding je první hrou, kterou Hideo Kojima vyvíjí od doby, co odešel z Konami. Bohužel se toho o projektu moc neví, protože se Kojima snaží držet vše v tajnosti, a zveřejňuje pouze tajemné trailery a teasery, které v nás vyvolávají více otázek typu "o čem vlastně celá hra bude?". Určitě ale víme, že hlavní postavu ztvárňuje Norman Reedus, kterého znají především fanoušci The Walking Dead, kde hraje drsňáka se srdcem na správném místě Daryla Dixona. Dále se zde objevují hvězdná jména jako Mads Mikkelsen, Guillermo del Toro, Lea Seydoux a Troy Baker.

Zatím není znám ani oficiální datum vydání hry. Můžeme ale počítat s tím, že Death Stranding bude dostupný na PlayStation 4 a PC.

A během čekání na středu, se můžete podívat na oficiální trailer z E3 2018 níže.

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama