Obrovský PUBG turnaj IEM Oakland Invitational
Esport PUBG Článek Obrovský PUBG turnaj IEM Oakland Invitational

Obrovský PUBG turnaj IEM Oakland Invitational

Jakub Osička

Jakub Osička

7. 10. 2017 11:30

Americký turnaj v Playerunknown's Battlegrounds proběhne pod záštitou Intel Extreme Masters.

Reklama

Zájem ESL o hru Playerunknown's Battlegrounds graduje. Pod záštitou Intel Extreme Masters proběhne obrovský turnaj v americkém Oaklandu. Osmdesát hráčů rozdělených do dvaceti týmů se utká o 200 000 USD!

Esports-ready?

Turnaj PUBG Invitational IEM Oakland začne už 18. listopadu a bude trvat dva dny. Utkají se v něm hráči z regionů Severní Ameriky a Evropy. Playerunknown's Battlegrounds se těší obrovské popularitě a není tak divu, že se i přes svůj nedokončený stav v předběžném přístupu dostalo do hledáčku organizátorů esportových turnajů. Prvním velkým turnajem byl Gamescom Invitational, který proběhl ku příležitosti letošní stejnojmenné konference v Kolíně nad Rýnem.

Obrovský PUBG turnaj IEM Oakland Invitational

Viceprezident ESL, Michal Blicharz doufá, že PUBG bude titulem, který přinese svěží vítr do zaběhlého esportového prostředí. Dodává, že hra přináší zcela nové zážitky, rozvíjí se neskutečně rychle a těší se na debutový turnaj ESL v Severní Americe. Diváci se tak mohou těšit na unikátní zážitek tentokrát ze západu. Turnaj proběhne v aréně Oracle, ve které se utká deset pozvaných a deset kvalifikovaných týmů před živým publikem. Už teď známe prvních pět týmů, které dostaly pozvání. Budou to TSM, Team Liquid, Luminosity Gaming, Alliance a Noble Esports.

Samozřejmě budete moci dění sledovat i na Twitchi, YouTube, Facebooku a Twitteru. Zatím nevíme, jak konkrétně bude vypadat formát turnaje, ale více bychom se měli dozvědět již brzy. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama