Odloženo bylo i Dying Light 2
Zajímavosti Článek Odloženo bylo i Dying Light 2

Odloženo bylo i Dying Light 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 1. 2020 16:22

Krušný týden.

Reklama

Dobře, už jsme si skutečně mysleli, že je konec. Ale očividně není. Nevíme, jestli CD Projekt RED dodal ostatním studiím kuráž k oddálení svých her, či za to může magická aura, poslední týden se ale nese v neustálých odkladech.

Vše začalo Cyberpunkem, následovali Avengers, Iron Man VR a nyní i Dying Light 2. To má na starosti studio Techland a také se od něj očekává hodně. První díl se vyvedl, a neustálá podpora či skvělá DLC celý dojem ze hry jen umocnila.

S tím, jak pokračujeme s prací na našem největším projektu, byl minulý rok opravdu náročný. Víme, že jste očekávali hru brzy, a chtěli jsme jí vydat tak, jak jsme slíbili. Původně jsme mířili na jaro 2020, ale bohužel potřebujeme více času na to, abychom naplnili své vize. V příštích měsících se s vámi podělíme o více detailů. Za tuto nepříjemnou novinku se omlouváme. Naše priorita je dodat vám zážitek, který splňuje naše vysoké standarty i vaše očekávání.

S tímto oddálením tak bohužel nemáme ani přibližné datum vydání, které nám vývojáři poskytnou snad v blízké době. Do té doby se nejspíše uchýlíme zpět k prvnímu dílu.

Odloženo bylo i Dying Light 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama