Offline finále CZC.cz iSport Ligy už v sobotu na Letné
Esport FIFA 19 (PS4) Článek Offline finále CZC.cz iSport Ligy už v sobotu na Letné

Offline finále CZC.cz iSport Ligy už v sobotu na Letné

Nicolas Heller

Nicolas Heller

11. 6. 2019 14:39

Už 15.6. nás čeká druhé finále CZC.cz iSport Ligy ve FIFA. Představí se osmička nejlepších domácích hráčů, která na stadionu Sparty na Letné zabojuje o titul a 40 000 Kč!

Reklama

15.6. nás čeká druhé offline finále CZC.cz iSport Ligy ve FIFA. Představí se osmička nejlepších domácích hráčů, která na stadionu Sparty na Letné zabojuje o titul a 40 000 Kč. Brány stadionu se pro návštěvníky otevřou už ve 13:00 a vstup je zcela ZDARMA! Přijďte zafandit, podpořit své favority a zasoutěžit si o Playstation 4! Celou akcí tě provede Jakub Kotek a o komentář zápasů se postará profesonální komentátor Michal Jinoch z Nova Sport.

Celá řada dobře známých jmen, jako jsou FCVP.T9Laky, Team Sampi.RIIJK, Doli2000, Huhnak, MSGRozsi, Kobbycz88, FCVP.pikej, EXORS.dalas94 se zúčastní sobotního offline finále a zabojují o body do sezonního žebříčku a především o našlapaný prizepool čítající 40 000 Kč.

Nejprve nás čekají skupinové souboje, které budou velmi důležité, jelikož rozhodnou o nasazení hráčů do playoff. V tom už nebude prostor pro chyby a půjde skutečně o všechno. Hrát se kromě finále bude hrát i zápas o třetí místo a další zápasy o umístění. Celé offline finále se odehraje v režimu FUT. Hráčům bude k dispozici špičkové vybavení, včetně monitorů od ZOWIE by BenQ a židlí od společnosti CONNECT IT.

Soutěž o Playstation 4 a další ceny

Zahrát si o parádní cenu budou mít možnost i diváci. Stačí sparťanům vstřelit JEDEN gól a Playstation 4 Pro + hry od CZC.cz budou tvoje.

Pokud se ti podaří vyhrát jeden zápas ve Fifě, jsou pro tebe připravené Sony wireless sluchátka či gamepad pro PS4. Navíc jsme si pro každého připravili dárek v podobě PC myši, wireless sluchátek a tyčinek Corny. Diváky neochudíme ani o pořádnou tipovačku, kde ten nejlepší tipér získá superbalíček s dresem fotbalové Sparty a další super ceny!

 

Sleduj živé vysílání na twitch.tv

Nalaď si živé vysílání celého turnaje na czc.cz twitch kanále a facebooku deníku Sport. Vysíláním tě provede moderátor Jakub Kotek. O komentář zápasů se postará Michal Jinoch z Nova Sport.

 

Showmatch s youtubery!

Na akci budete moci potkat také reprezentanta Jakuba Jankta a známé youtubery! Ti všichni se vyzvou na vzájemný showmatch. FIFU si mezi sebou budete moci zahrát i vy a to na herních stojanech Playstation, které budou součástí akce.  

Vítěze offline finále čeká odměna 20 000 Kč

  • 1. místo - 20 000 Kč
  • 2. místo - 10 000 Kč
  • 3. místo -  5 000 Kč
  • 4. místo -  3 000 Kč
  • 5. - 8. místo - 1 000 Kč/hráč
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama