OfflineTV si pořídili vyspělého robotického psa za téměř dva miliony
Zajímavosti Článek OfflineTV si pořídili vyspělého robotického psa za téměř dva miliony

OfflineTV si pořídili vyspělého robotického psa za téměř dva miliony

David Jiránek

David Jiránek

14. 10. 2020 16:15

Chtějí ho použít na zvýšení sledovanosti.

Reklama

Do OfflineTV se přidává další člen. Alespoň tak zní titulek nejnovějšího videa, které láká na velmi vyspělého robotího psa od Boston Dynamics. Spot patří k nejpropracovanějším volně dostupným robotům na světě. Jedná se o výsledek dlouholetého vývoje přední americké společnosti.

OfflineTV si pořídili vyspělého robotického psa za téměř dva miliony

Čtyřnohý robot dokáže na svých zádech nést nejmodernější vědecké přístroje a dostat se do oblastí, kam ani člověk nemůže. Důvod zakoupení robota pro OfflineTV? Zábava, ale i zisk.

Spot stál OfflineTV členy okolo 75 tisíc dolarů, tedy přibližně 1,75 milionů korun (složili se na něj tři nejbohatší členové - Pokimane, Disguised Toast a Michael Reeves). Uvítací video představuje Spota ve velmi odlehčeném tónu. Robota chce skupina streamerů využít k tvorbě youtube videí a získat tím investici zpět. Nebrání se Spota pojmenovat i po firmě, která za tuto reklamu zaplatí.

Největší radost z nového člena domácnosti má jistě Michael Reeves a Disguised Toast. Oba dva ovládají programování a zejména Michael již v minulosti dokázal vytvořit různorodé (ne)praktické vynálezy. Špičkový robot od Boston Dynamics bude právě jemu dělat nejlepšího společníka.

Spota měly na zkoušku i další tvůrci obsahu. Například Adam Savage, bývalý moderátor pořadu Bořiči mýtů. Také Marques Brownlee z kanálu MKBHD a Lew later z kanálu Unbox Therapy. Jejich pohled na robota byl o něco více detailní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama