Oficiálně: Stewie2K jde do Evil Geniuses, Complexity převzali Extra Salt
Esport CS:GO Článek Oficiálně: Stewie2K jde do Evil Geniuses, Complexity převzali Extra Salt

Oficiálně: Stewie2K jde do Evil Geniuses, Complexity převzali Extra Salt

Michael Douša

Michael Douša

19. 1. 2022 07:10

Dvě velká jména CS:GO scény zkompletovala nové sestavy

Reklama
Dvě americké organizace vstupují do nového roku s novými sestavami. A je na co se těšit.

Jake "Stewie2K" Yip je pro svůj agresivní styl hry poněkud kontroverzní osobností, po jeho odchodu z Liquid ale i tak pořád je značný zájem. To jen podtrhuje i skutečnost, že se s ním Evil Geniuses chlubí jako prvním z nově příchozích.  Doplní tak pod vlajkou Evil Geniuses dvě proslulá jména amerického týmu, Tsevelina "CeRq" Dimitrova a Vincenta "Brehze" Cayonteho, k nimž se jako kouč přidal někdejší trenér G2, Damien "maLeK" Marcel.

Předpokládanými dalšími příchozími jsou Timothy "autimatic" Ta a William "RUSH" Wierzba. První z nich před několika týdny opustil profesionální Valorant scénu a vrací se na CS:GO, druhého zase nedávno propustila organizace Complexity.

I ta už má ovšem svoje náhradníky. Jedná se o tři hráče z Extra Salt i s koučem: Justina "FaNg" Coakleyho, Johnnyho "JT" Tehodosioua, Rickyho "floppy" Kemeryho a Tiaana "T.c" Coertzena, které pak doplní Michael "Grim" Wince z Liquid a Paytyn "junior" Johnson, kterého se nedávno vzdali brazilští FURIA.

Oficiálně: Stewie2K jde do Evil Geniuses, Complexity převzali Extra Salt

Tato možnost ovšem nebyla vždy v kartách, naopak. Complexity původně plánovali odkoupit celou sestavu Copenhagen Flames po jejich fantastickém výkonu na Majoru, velmi rychle je ale opustilo tempo a nakonec se vrátili "plácat" po druholigových turnajích se smíšenými výsledky, takže Complexity ztratili zájem. Nová sestava by ovšem mohla zazářit, jedná se o mladé talenty s celou kariérou před sebou - všem jim je mezi 19 a 22, takže je možné, že se upsali na jednu z klíčových částí své kariéry. 

Manažer Complexity, Graham Pitt, si novou sestavu velmi chválí. "Měli jsme spoustu různých projektů a možností,... v této sestavě ovšem máme skvělou chemii a perfektní příležitost navrátit Complexity zpátky do Severní Ameriky. Counter-Strike v Severní Americe dostal v posledních letech několik bolestivých ran, takže jsme opravdu chtěli udělat návrat ke kořenům jakožto velký hráč v regionu."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama