OG po debaklu v Katowicích mění sestavu
Esport CS:GO Článek OG po debaklu v Katowicích mění sestavu

OG po debaklu v Katowicích mění sestavu

Michael Douša

Michael Douša

26. 2. 2021 15:51

Evropský mix se nejspíše rozloučí s francouzskou legendou.

Reklama
Neuspokojivé poslední místo na IEM Katowice se nejspíše odrazí v sestavě evropského mixu.

Podle francouzského serveru VaKarM čeká Nathana "NBK-" Schmitta odchod z aktivní sestavy mixu OG. Francouzské zdroje to připisují na vrub "rozdílným náhledům na rozhodnutí ve hře, lišící se mezi NBKem a zbytkem týmu." Druhým značně kritizovaným hráčem je Jordánec Issa "ISSAA" Murad, který sám podává poněkud nedostačující výsledky. Údajně jsou ale způsobeny jeho geografickou polohou - oproti ostatním hráčům musí hrát s pingem o 30 až 50 milisekund větším, než jeho kolegové.

Náhradu za Francouze bude mix prý hledat mezi hráči na lavičce či hráči, jejichž sestavy v poslední době ukončily svoje působení v CS:GO. Nedostáváme se tak moc blízko k odpovědi, koho v barvách OG uvidíme. Nabízí se hned několik jmen, která jsou v současnosti obzvlášť žhavá, nejzajímavěji Olof "olofmeister" Kajbjer, jemuž křeslo ve FaZe zabral Finn "karrigan" Andersen, Özgür "woxic" Eker, kterému Cloud9 vypověděli kontrakt, ale také mnoho hráčů severoamerické či brazilské scény.

OG zakončili loňský rok na skvělém šestém místě světového žebříčku, ale rok 2021 začal nešťastně. Páté až osmé místo na cs_summitu 7, poslední místo na BLAST Premier Spring Groups a nově poslední místo na IEM Katowice, kde si nemohli nechat zdát ani o play-off poté, co prohráli dvakrát 0-2, a to proti Vitality a FaZe - paradoxně se ani jeden z týmů do play-off nepodíval úplně stejně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama