OG podlehli Ninjům, z BLASTu jedou na posledním místě
Esport CS:GO Článek OG podlehli Ninjům, z BLASTu jedou na posledním místě

OG podlehli Ninjům, z BLASTu jedou na posledním místě

Michael Douša

Michael Douša

24. 11. 2022 15:06

NEOFRAG se na BLASTu příliš dlouho neohřál

Reklama
NEOFRAG se na BLASTu příliš dlouho neohřál.

Na tenhle turnaj se v sídle OG nebude příliš dlouho vzpomínat. A pokud ano, tak určitě ne v dobrém. OG po dvou prohrách končí na BLAST Premier Fall Finals a končí tak letošní rok na nepříliš pozitivní notu. Je načase jít zpátky a přehodnotit strategii, ať se daří o něco lépe. Na druhou stranu, je třeba uznat, že tady se s lehkými oponenty jen tak potkat nemohli.

Situace se od začátku nevyvíjela nejlépe, OG začali na T straně Ancientu, na které za celou první polovinu utržili pouhých pět vítězných kol, takže v druhé polovině byl jejich úkol především dotahovací, aby se NIP nepovedlo uzavřít mapu. Ačkoliv se OG dostali do vedení a měli na své straně dva map pointy, NIP do přesčasu prostřílel cestu především Patrick "es3tag" Hansen.

V přesčase byla pak rozhodující CT strana. OG si nejprve zajistili další map point na 18-15, pak se ale vyměnily strany a na CT stanuli zase NIP, kteří taktéž vyhráli tři kola a posunuli tak celý zápas do druhého přesčasu. Tam začali vítězně OG na 19-18, NIP ale poté převzali iniciativu a zakončili mapu vítěznou šňůrou čtyř kol a bylo vymalováno - NIP zvrátili výběr OG 22-19.

OG podlehli Ninjům, z BLASTu jedou na posledním místě

Photo credits: @OGcsgo, Twitter

Vertigo byl podobný příběh jako v přesčase. Rozhodující byla CT strana, na níž se OG podařilo vytřískat víceméně rovnovážnou první polovinu 8-7. Jakmile se do Counter-Teroristických rolí dostali NIP, na serveru to vypadalo všelijak, ale opravdu ne vyrovnaně. NIP vyrazili za vítězstvím sérií sedmi vítězných kol a po krátkém odporu OG také předvedli šťastnou koncovku a eliminovali OG z turnaje. 

OG na NIP jednoduše nestačili a ukazuje to i tabulka skore. Zatímco z OG si pouze dva hráči zajistili pozitivní rating, v NIP byla situace mnohem lepší - pozitivní rating mají všichni kromě kapitána Aleksiho "Aleksib" Virolainena.

OG podlehli Ninjům, z BLASTu jedou na posledním místě

Photo credits: HLTV.org

OG tak končí rok neslavně, ale na to, jak relativně mladá sestava to je, není jen planým přáním věřit, že příští rok přinese lepší výsledky. Jakmile sestava najde svůj rytmus a povede se jim dostat ze sebe konzistentní výsledky, máme se na co těšit.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama