Ostrava Steelers vítězem prvního ročníku Paddock eligy
Esport Článek Ostrava Steelers vítězem prvního ročníku Paddock eligy

Ostrava Steelers vítězem prvního ročníku Paddock eligy

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

2. 6. 2020 11:09

Výsledky play-off prvního ročníku Paddock eligy ve hře Madden NFL 20.

Reklama

Ostrava Steelers konečně po třech letech zlomili své prokletí a zvítězili ve finálovém utkání. Pro tentokrát ale na virtuálním hřišti. V prvním ročníku Paddock eligy porazili ve finále Přerov Mammoths 2:1 na zápasy. Třetí místo si odnesli Prague Lions poté, co deklasovali Ústí nad Labem Blades.

Kompletní informace o soutěži najdetena webu CAAF.cz.

Sobotní play off prvního ročníku Paddock eligy se odehrálo v profesionálním pražském studiu, za přítomnosti televizních kamer a komentáře Jiřího Kalemby. Všechna utkání bylo možné sledovat živě na webu ČT sport nebo na oficiálním twitch kanále Paddock eligy. Zde taky naleznete záznam z celého play off, popřípadě zamiřte na oficiální youtube kanál.

V prvním semifinálovém utkání se střetli dva ligoví rivalové Prague Lions a Ostrava Steelers. Ačkoliv vstupovali Lions do zápasu jako favorité, tak se od tohohle duelu slibovala napívaná podívaná. A té se diváci také dočkali. V prvním zápase zúročil své zkušenosti z esportu ostravský gamer Daniel "RealDanek" Bria nad Františkem Stolárem 27:20. V druhém duelu se za Steelers postavil Jakub Tröster, který si hravě poradil s runninbackem Lions Lukášem Růžkem.

Ve druhém semifinálovém utkání překvapili Ústí nad Labem Blades soupeře hned v prvním zápase, který ovládl Jakub Imr. Přerov Mammoths se ale nezalekli, a ve druhém zápase srovnali skóre po výhře Radima Dohnala 21:3 nad Jakubem Jirglem. Mamuty pak poslal do finále Daniel Smička vítězstvím 42:14.

Finále mezi Ostravou Steelers a Přerovem Mammoths přineslo další napínavé zápasy. Daniel "RealDanek" Bria nejdřív bez problému urval výhru 42:7 pro Ostravu. V druhém zápase se zase předvedl přerovský Radim Dohnal, který výsledkem 20:10 vyrovnal skóre zápasů. Třetí rozhodující zápas přinesl nervy drásající podívanou. V úplném závěru za stavu 24:24 se podařilo Jakubu Trösterovi dostat na vzdálenost pro field goal a pouhých pět sekund před koncem utkání zajistil zlaté medaile pro Steelers.

Výsledky play-off Paddock eligy

Semifinále

Prague Lions - Ostrava Steelers 0:2

Přerov Mammoths - Ústí nad Labem Blades 2:1

O 3. místo

Prague Lions - Ústí nad Labem Blades 2:0

Finále

Ostrava Steelers - Přerov Mammoths 2:1

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama