Otřesná hra pro hloupé, myslí si o Warzone 2 Dr Disrespect
Zajímavosti Článek Otřesná hra pro hloupé, myslí si o Warzone 2 Dr Disrespect

Otřesná hra pro hloupé, myslí si o Warzone 2 Dr Disrespect

Adam Král

Adam Král

12. 1. 2023 15:24

Jednoduchost titulu ho vážně dráždí.

Reklama

Dr Disrespect je uznávaným tvůrcem na internetu. Před několika lety byl vývojářem ve studiu Activision a podílel se na několika dílech Call of Duty. Kromě toho streamoval na Twitchi, a to do doby, než dostal permanentní ban. Do dnešního dne není jasné, proč se tak stalo. Tvůrce se tak přesunul na YouTube, kde se stále věnuje videohrám. Protože má k sérii Call of Duty opravdu blízko, pravidelně díly hodnotí a nebere si servítky. Co se mu nelíbilo tentokrát?

Už při vydání Warzone 2.0 projevil Doc nechuť z lootovacího systému hry, který označil za nešťastný. Po několika dnech dal svůj osobní názor na to, co by zlepšil, odstranil a co se mu naopak velmi líbí. Při nejnovějším dobrodružství na bitevním poli ve městě Al Mazrah se vrhl proti nepřítelovi, který ho zabil jednou střelou z raketometu. To Disrespecta naštvalo tak moc, že začal znovu kritizovat.

Ta hra není o dovednostech. Je šílené, jak i "hráči bez mozku" jsou schopní vyhrát, jen kvůli nevyváženým zbraním. Celá hra je otřesná.

Otřesná hra pro hloupé, myslí si o Warzone 2 Dr Disrespect

Není to přitom jen o tom, že by byl streamer ubrečený a hra byla ve skutečnosti stoprocentně v pořádku. Spousta profesionálních hráčů si stěžuje, že ze hry se stal mnohem jednodušší zážitek, a to hlavně kvůli tomu, že herní postavy vydrží méně nábojů, titul je zabugovaný a momentální herní stav zkrátka není tak uspokojivý. Záměrem vývojářů je ale udržet si masu hráčů, a tak je názor tvůrců zrovna dvakrát nezajímá.

Dr Disrespect tohle dělá velmi často. Už nejednou řekl, že hru nikdy nezapne, aby se tak stalo později večer. Myslíte si, že je jeho kritika oprávněná?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama