OWL se rozšiřuje, oznámeny jsou dva nové týmy
Esport Overwatch (PC) Článek OWL se rozšiřuje, oznámeny jsou dva nové týmy

OWL se rozšiřuje, oznámeny jsou dva nové týmy

Ondřej Sirovátka

Ondřej Sirovátka

9. 8. 2018 13:35

Stávající dvanáctka týmů přivítá ve druhé sezóně nové týmy.

Reklama

London Spitfire po finále v Barclays Center ovládl první ročník Overwatch League v konkurenci dalších 11 týmů z celého světa. Počet měst, které každý tým reprezentuje, je stále na začátku, konečným počtem je 28 týmů. Aktuální dvanáctka je rozprostřena na třech kontinentech, celkem 9 týmů je ze Severní Ameriky, USA. Jeden tým sídlí v Evropě, Londýn, poslední dva jsou z Asie, Soul a Šanghaj. Blizzard pro druhou sezónu usilovně pracuje na lepším rozvržením napříč světem.

Do druhé sezóny OWL má podle spekulací vstoupit až šest nových týmů. První dva jsou ohlašeny, slot v Atlantě koupila nově vzniklá splečnost Atlanta Esports Ventures, za tou stojí Cox Enterprises a Province Inc. Druhým prodaným slotem je čínské město Guangzhou známé také jako Kanton, vlastněný Nenking Group. Cena nebyla oficiálně potvrzena, Blizzard však žádal minimálně 30 milionů dolarů. Identita a soupiska obou týmů bude pravděpodobně odhalena 25. - 26. srpna při All-Star eventu. 

Ze Severní Ameriky by měl přijít ještě jeden tým, USA to znovu nebude, v potaz tedy přichází Kanada. Předchozí zprávy naznačují, že do OWL by její představitelé rádi získali tým z Austrálie k čemuž mají údajně dobře nakročeno. Důraz je kladen i na Evropu, hodně se mluví o týmu z Paříže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama