PCS 7 Europe – čeští zástupci jsou zatím neúspěšní, postup unikl i Entropiqu
Esport PUBG Článek PCS 7 Europe – čeští zástupci jsou zatím neúspěšní, postup unikl i Entropiqu

PCS 7 Europe – čeští zástupci jsou zatím neúspěšní, postup unikl i Entropiqu

Aleš Pelc

Aleš Pelc

5. 9. 2022 11:30

V Group Stage evropského PCS se českým reprezentantům příliš nedaří

Reklama

Do Group Stage největšího evropského PUBG turnaje roku se probojovalo deset českých hráčů i srbochorvatská sestava organizace Entropiq. Nikdo z nich se ale v první fázi nezvládl kvalifikovat do Grandfinále a své štěstí vyzkouší znovu ve čtvrtek. 

Z každé skupiny o šestnácti týmech skrz skupinovou fázi postupovaly čtveřice do očekávaného Grandfinále. Ve skupině A zastupovala český esport organizace Entropiq se svou balkánskou sestavou, ani ta však nestačila na postupující čtveřici. Jedna pozice a ztráta dvanácti bodů dělily Entropiq od čisté jízdy k zopakování jarního titulu. Nemusí však zoufat, jeho reprezentanti mají přes sebou ještě další dvě příležitosti, jak se mezi šestnáctku nejlepších týmů Evropy mohou opět dostat. Mezi nimi už nyní jsou NAVI, ENCE, Acend, OVERPEEKERS, AFE, Question Mark a the Woo.

Ve skupině B se setkali všichni čeští hráči. Nejvýše se umístil squad Expendables ve složení Double, rusye, E1dam a gargi, jejich dělené sedmé místo a 67 bodů ale stále bylo daleko od úspěchu. Ve spodní polovině tabulky skončili bývalí Enterprise – aktuálně vystupující pod jménem SHEESH. Ti zaostali za Expendables o deset bodů a patří jim až jedenáctá pozice. Českou účast v PCS uzavírá marb0 s bibinem v česko-finském mixu Room For Improvement, jejich čtrnácté místo je ale pouhým zklamáním. Pro nadcházející Elimination Stage musí Češi vytáhnout účinnější strategie, které jim umožní se chopit nějaké z šesti postupových pozic. Pokud by nevyšla ani druhá šance, v Last Chance boji by bylo nutné se dostat mezi jen nejlepší dva celky.  

Cestu našich reprezentantů můžete od čtvrtku sledovat na našem twitch kanále grunexcom1, druhá a třetí fáze budou probíhat do neděle. Přenos a komentář opět zařídí Viktor „snooperino“ Brodecký. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama