Pedro plánuje konec točení herních videí na YouTube
Zajímavosti Článek Pedro plánuje konec točení herních videí na YouTube

Pedro plánuje konec točení herních videí na YouTube

David Jiránek

David Jiránek

21. 9. 2021 15:36

Odchod ze scény populární youtuber neplánuje.

Reklama

Jeden z největších youtuberů na české a slovenské scéně Pedro z kanálu PedrosGame oznámil ve svém novém videu plány do budoucna. S kariérou herního youtubera se hodlá časem rozloučit.

Ve videu s názvem "Konec se blíží..." Pedro nastiňuje, jakým směrem se bude vyvíjet jeho profesní život na YouTube. Časem Pedro hodlá skončit zejména s herním obsahem, kde by rád dal šanci jiným. Ještě předtím ale hodlá natočit pár videí nejen ze svého dnes již legendárního Minecraft světa, ale i původní Mafie a ideálně natočit videa s Gejmrem a Jirkou Králem.

Kanál PedrosGame má aktuálně na kontě 958 tisíc odběratelů. Jedním z cílů Pedra je tak dosáhnout mety milionu odběratelů ještě před změnou tvorby. Ta může nastat za pár měsíců, ale i třeba za rok. Dále se Pedro hodlá více věnovat charitativním streamům.

Ze scény Pedro odejít nehodlá. Jeho herní kanál PedrosGame sice možná skončí, ačkoliv by se mohl přesunout do rukou jiného tvůrce, nicméně na kanále Petrův svět se s oblíbeným tvůrcem budeme setkávat i v budoucnu. Jen to nebude zcela herní obsah.

Své důvody ke změně tvorby zmiňuje Pedro ve videu, které najdete níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama