Pilot Formule 2 pomlouval týmového kolegu z F1 při streamu z CoD: Warzone, následně byl vyhozen
Zajímavosti Článek Pilot Formule 2 pomlouval týmového kolegu z F1 při streamu z CoD: Warzone, následně byl vyhozen

Pilot Formule 2 pomlouval týmového kolegu z F1 při streamu z CoD: Warzone, následně byl vyhozen

David Jiránek

David Jiránek

5. 8. 2021 15:48

Náhoda, nebo trest za výstup na streamu?

Reklama

Mladší piloti Formule 1, případně i nižších sérií Formule 2 a 3, občas zapínají mimo závodní víkendy stream a baví se u hraní videoher. Mezi ně patří například jezdec Dan Ticktum z Formule 2 týmu Williams Racing. Ten si před nedávnem otevřel pusu na kolegu z F1 týmu, Nicholase Latifiho.

Nicolas Latifi si před pár dny na maďarském okruhu připsal krásné 7. místo a spolu s Georgem Russellem získal pro Williams první body do poháru konstruktérů. Teprve 22letý nadějný jezdec Dan Ticktum si zřejmě ten samý den nebral moc servítek a při streamu Call of Duty: Warzone o Latifim nemluvil moc hezky.

Video výše zachycuje Ticktuma jak mluví nejen o Latifim, ale také o bývalém pilotovi F1, Nico Rosbergovi. Ten byl velkou součástí živého přenosu a komentování poslední Velké ceny v Maďarsku. Chat upozornil streamera, že Latifi závodí ve vyšší sérii, načež se Ticktum útočně ohradil, že jde mimo jiné o peníze a diváka nazval otravou a idiotem.

Následně Williams oznámil, že s Danem Ticktumem ukončuje spolupráci v F2 sérii. Výsledky měl přitom Ticktum dobré a v šampionátu mu patřilo 4. místo. Špatné výsledky tudíž důvodem určitě nebyly. Navíc oznámení přichází v půlce sezóny.

Ticktum se na Instagramu vyjádřil, že konec spolupráce s Williamsem byl naplánovaný již dlouhou dobu dopředu. Oznámení přišlo až nyní poté, co pilot zjistil, že F1 sérii pro něho není místo. Týmu dále poděkoval za možnost spolupráce. Tým Williams situaci dále nijak neokomentoval. Mohlo tedy jít jen o náhodu, nicméně vzhledem k výsledkům a dalším okolnostem není vyloučeno, že tým reagoval právě na jezdcovo stream.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama