Planet Zoo zavítá do Austrálie
Gaming Článek Planet Zoo zavítá do Austrálie

Planet Zoo zavítá do Austrálie

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

21. 8. 2020 12:48

Nový DLC balíček je už na cestě.

Reklama

Simulátor managementu zoologických zahrad Planet Zoo se dočká dalšího rozšíření. Australia Pack vyjde už 25. srpna, tak si nezapomeňte přihodit hru do wishlistu.

Australia Pack přinese klasicky pět nových druhů zvířat. Těšit se můžete na oblíbené koaly, klokany rudé, divoké psy Dingo, kasuáry přilbové a na své si přijdou i milovníci plazů, jelikož se tu objeví tilikva australská s jejím specifickým modrým jazykem. Nové druhy přinesou taky nové požadavky pro dovednosti ošetřovatelů. Připravte se taky na velké množství architektonických prvků typických pro Austrálii, jako různé domorodé stavby či malby. Přibydou taky místní rostliny. Nově se v kampani objeví scénáře, ve kterých budete muset stihnout zadané úkoly v určitím časovém limitu.

Ruku v ruce s novým DLC se přidá taky obsah zdarma pro všechny hráče. Ten bude obsahovat nové genetické variace zvířat, možnost vybrat najednou více zaměstnanců zoo pro snažší správu, prodejní automaty, ukazatel stravy zvířat a další vylepšení včetně řady oprav přetrvávajících bugů.

Planet Zoo: Australia Pack vychází 25. srpna na Steamu. Cena bude 9,99€ (cca 260 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama