Play-off na Maltě se blíží, kdo si odveze trofej?
Esport CS:GO Článek Play-off na Maltě se blíží, kdo si odveze trofej?

Play-off na Maltě se blíží, kdo si odveze trofej?

Michael Douša

Michael Douša

20. 3. 2023 21:02

Po dosavadních výsledcích jsou budoucí šampioni velmi nejistí, je ale z čeho vybírat.

Reklama
Po dosavadních výsledcích jsou budoucí šampioni velmi nejistí, je ale z čeho vybírat. 

Zítřejším odpolednem začínají play-off letošního ESL Pro League Season 17, kde se utkají jak známé firmy jako třeba NaVi, G2 a FaZe, tak i týmy, které se dlouho tak vysoko nedostaly, příkladem jdou 00NATION, FORZE nebo ENCE.

V zítřejším prvním kole proti sobě odpoledne půjdou právě NaVi ve stále nestálé sestavě proti 00NATION, kteří jako pátého hráče mají záskok devatenáctiletého Leonarda “n9xtz” Santose. Už jen tato situace v 00NATION staví NaVi do výhody, brazilci ale mohou překvapit. Paralelně bude hrát další brazilský tým, tentokrát FURIA proti evropským fnatic, kde se zápas může zhoupnout na kteroukoliv stranu.

Výherci postupují do dalšího kola, kde se výherce zápasu NaVi/00NATION postaví proti Outsiders a výherce zápasu FURIA/fnatic proti FaZe.

Večer nás pak čekají paiN proti Liquid a zápas momentální jedničky v žebříčku G2 proti španělským Movistar Riders, kteří se do play-off velké akce nedostali od IEM Cologne 2022, kde skončili na 3.-4. místě. Na výherce prvního jmenovaného zápasu čekají MOUZ a na výherce druhého čekají ENCE. 

Ze zápasů druhého kola play-off přecházíme svižným tempem do čvrtfinále, kde se proti výhercům první skupiny, kde najdeme NaVi, 00NATION a Ousiders postaví Heroic, na druhou skupinu - FURIA, fnatic a FaZe ve čvrtfinále čeká FORZE, výherci prvních dvou kol ve skupině s paiN, Liquid a MOUZ se ve čvrtfinále postaví Cloud9 a jako poslední čvrtfinálový tým je Vitality, které čeká zápas proti vítězi skupiny poslední, a to G2, Movistar Riders a ENCE. Ve Vitality po nějaké době uvidíme zpět Petera "dupreeh" Rasmusena, který se vrátil z pauzy a za kterého v týmu do teď zaskakoval Audric “JACKZ” Jug.

Play-off na Maltě se blíží, kdo si odveze trofej?

Po dosavadních výsledcích jsou budoucí šampioni velmi nejistí, je ale z čeho vybírat. To celé můžete sledovat na Twitch kanále ESL_CSGO a ESL_CSGOb. Komu fandíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama