Play-off Paddock eligy už v sobotu!
Esport Článek Play-off Paddock eligy už v sobotu!

Play-off Paddock eligy už v sobotu!

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

27. 5. 2020 19:37

Kdo se stane prvním šampionem Paddock eligy? Sledujte play-off již tuto sobotu 30. května.

Reklama

Všechny soutěže amerického fotbalu v Česku se rozběhnou až v polovině srpna, včetně nejvyšší Paddock ligy. Vy si ale můžete zkrátit čekání na tenhle taktický, týmový a tvrdý sport sledováním jeho elektronické podoby. Česká asociace amerického fotbalu letos rozjela projekt Paddock eligy, ve kterém se deset týmů rozhodlo bojovat o první titul šampiona ve hře Madden NFL 20 na konzolích Playstation 4. Po vyrovnané základní části postoupily do vyřazovacích bojů 4 nejlepší týmy.

Tabulku základní části a další informace najdetena webu CAAF.cz.

Sledujte živě na webu ČT sport a twitch.tv

Již tuhle sobotu, tedy 30. května se od 13:00 čtveřice týmů Ostrava Steelers, Prague Lions, Přerov Mammoths a Ústí nad Labem Blades utká v play-off a zabojuje o historicky první titul šampiona Paddock eligy

Play-off se hraje na dvě vítězné hry(BO3), v rámci každého zápasu se tedy odehrají celkem minimálně dvě a maximálně tři hry. Přímý přenos odstartuje první hra ze zápasu Prague Lions proti Ostravě Steelers. Následovat bude druhá hra ze série mezi Přerov Mammoths a Ústí nad Labem Blades a semifinále uzavřeme v živém vysílání druhou a případně třetí hrou pražských Lions a Ostravy Steelers.

Dva nejlepší týmy, které vzejdou ze semifinálových duelů se hned na to utkají o titul šampiona v živě vysílané finálové sérii. Nového šampiona Paddock eligy ve hře Madden 20 tak poznáme hned v sobotu a v přímém přenosu!

Finálový i oba semifinálové zápasy si můžete naladit na webu ČT sport, Hbb TV a také na oficiálním twitch kanále Paddock eligy. Nebude chybět předzápasové studio a profesionální komentář Jiřího Kalemby.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama