Playerunknown's Battlegrounds - další měsíční update
Gaming PUBG Článek Playerunknown's Battlegrounds - další měsíční update

Playerunknown's Battlegrounds - další měsíční update

Jakub Osička

Jakub Osička

15. 8. 2017 08:04

Velké změny přinese do oblíbeného survivalu další z velkých měsíčních patchů.

Reklama

Hurá, známe detaily už třetího hlavního updatu Playerunknown's Battlegrounds, last-man-standing survivalu, který nepolevuje a stále se drží mezi nejoblíbenějšími hrami na Steamu. Samozřejmě se opět dočkáme oprav mnoha chyb - např. FPS dropů ve specifických situacích, ale i zlepšení herních mechanik. Vývojáři slibovali i zlepšení výkonu serverů, což v seznamu změn najdeme také.

Zůstaňte v pohybu

Příjemnou změnou bude renovace systému sbírání předmětů. Změna animace zapříčiní, že postava nebude muset zastavit v pohybu, ale pouze zpomalí. Šikovné.

Nově budete také tasit pistole rychleji, což může pomoci v neočekávaném ohrožení. Budete také moci ke všem pistolím kromě revolveru přimontovat Red Dot optiku.

Nové zbraně, úpravy a změny v dropech

Přichází Groza - puška konzumující 7.62 mm náboje, kterou tentokrát opravdu najdete pouze v dropech vypuštěných z letadel. Nadobro tak nahradí miniodstřelovačku VSS, kterou už v krabicích nenajdete. Místo toho ale můžete občas ve shozených zásobách najít tlumiče na útočné pušky nebo odstřelovačky a také 4x optiku.

Další novinkou je první automatická pistole P18C, do které budete hledat 9mm náboje. Samopaly Vector a UMP nově dostanou dávkový mód střelby.

Vybalancování lootu

Velké změny se odehrají také na straně spawnu zbraní a vybavení v herním světě. SCAR-L už nebudeme nacházet tak často vzhledem k jeho velmi dobrým specifikacím. Stejně tak se malinko zmenší i pravděpodobnost spawnu UMP. Prázdné místo zaplní samopal UZI, který naopak budeme potkávat malinko častěji. Sjednocena byla i míra spawnu helmy a vesty s úrovní 1 - dosud se helmy objevovaly velmi často a o vesty mohla být větší nouze.

Prostředí

Do hry přichází už oznámené nové efekty počasí, konkrétně západ slunce a jasná obloha. Za zmínku ale určitě stojí zásadní novinka - malé chatrče budete moci zničit. Zatím nevíme, jak velká destrukční síla k tomu bude potřeba, ale dovedu si představit, že vozidla či granáty nebo možná i molotovy budou dobrým nástrojem. Uvidíme, jestli budou např. i průstřelné běžnými zbraněmi.

Kompletní changelog najdete ZDE. Uvedený bude dnes, 28. 6: 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama