Playerunknown's Battlegrounds vychází pro Xbox One
Gaming Článek Playerunknown's Battlegrounds vychází pro Xbox One

Playerunknown's Battlegrounds vychází pro Xbox One

Filip Němeček

Filip Němeček

13. 12. 2017 10:53

Konzole je druhým místem, kde si kromě PC můžete tento hit zahrát.

Reklama

Playerunknown's Battlegrounds vychází pro Xbox One

Fenomén Playerunknown's Battlegrounds (PUBG) už nepatří exkluzivně PC hráčům. Hra aktuálně vyšla pro konzoli Xbox One skrze program Xbox Game Preview, což je v podstatě takový Early Access. Majitelé výkonnější konzole Xbox One X si mohou zahrát ve 4K a další vylepšení pro tuto verzi jsou v plánu.

Microsoft by měl mít „pouze“ časovou konzolovou exkluzivitu, každopádně zástupci společnosti často mluvili o tom, jak studiu Bluehole pomáhali při vývoji, takže je otázkou, jak to bude s příchodem hry na PlayStation 4.

Xbox One verze se od té počítačové dost liší a na novou pouštní mapu si pravděpodobně konzoloví hráči nějaký čas počkají. Microsoft společně s vývojáři připravili také několik exkluzivních a časově omezených balíčků se skiny, které si mohou hráči na Xbox One zakoupit. Níže najdete ještě oficiální popis hry od Microsoftu a v galerii ukázku skinů.

Zážitky z hraní Xbox One verze jsou v podstatě stejné, jaké jste mohli mít při hraní PC verze v březnu. Přesto je tu ale několik novinek. Krom podpory pohledu třetí osoby při hraní v jednom, ve dvou nebo v týmu na aktuální mapě Erangel, nabízí Xbox One verze PUBG při uvedení v programu Xbox Game Preview sérii gymnastických pohybů včetně přemetů. Na Xbox One hra navíc podporuje vysoký dynamický kontrast (HDR) a 4K rozlišení. A další vylepšení jsou za rohem. PUBG na Xbox One bude pravidelně rozšiřovaná o nové obsahové aktualizace včetně nové pouštní mapy Miramar, optimalizací a dalších vylepšení.
S týměm PUBG Corp. jsme intenzivně spolupracovali nejenom při vydání hry na konzoli, ale i při vytváření několika balíčků kostýmů z limitované edice. Tyto balíčky jsou dostupné po omezenou dobu exkluzivně jenom pro Xbox hráče. Během období, kdy bude PUBG v programu v programu Xbox Game Preview, to budou jediné předměty, které bude možné si ve hře zakoupit. Balíčky (Accessory a Tracksuit) si můžete koupit za 5 euro.

{control gallery}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama