[PO:GO] GO Battle League přijde již příští rok
Gaming Článek [PO:GO] GO Battle League přijde již příští rok

[PO:GO] GO Battle League přijde již příští rok

Thundarr

Thundarr

22. 10. 2019 16:52

Do hry Pokémon GO se začátkem roku dostane hodnocený systém bojových dovedností trenérů!

Reklama

V Pokémoním světě se chystá další zajímavá událost. Niantic oznámil Pokémon GO Battle League. Každý fanoušek pokémonů a hlavně hry Pokémon GO se těšil na příchod PvP do této hry. Nyní když se tato funkce ve hře objevila, je hra opět o něco zajímavější a Niantic o tom rozhodně ví. Proto nespí a snaží se tuto funkci ve hře ještě rozšířit.

Bojování je od samého začátku jádrem pokémonského vesmíru. Jsme rádi, že můžeme oznámit vývoj funkce, která bude stavět na trenérských bitvách v současné formě boje proti hráči, která existuje v Pokémon GO. Tato funkce se bude jmenovat GO Battle League.

Stejně jako mnoho Pokémon GO funkcí, GO Battle League povzbudí hráče, aby se dostali ven do přírody mezi lidi a prozkoumali svět s pokémony. Trenéři budou muset chodit, aby si vydělali na vstup do GO Battle League, poté budou v této lize moci bojovat proti soupeřům z celého světa prostřednictvím online systému porovnávání, a stoupat tak v žebříčku ligy. Tvůrci doufají, že díky této funkci bude bojový zážitek v Pokémon GO konkurenceschopnější a přístupnější pro více trenérů.

GO Battle League je naplánována na vydání počátkem roku 2020. Vzhledem k novinkám, které k nám míří, je vidět že se v roce 2020 nebudeme vůbec nudit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama