[PO:GO] Johny pRayer o bonusu: Není to tak zlé
Gaming Článek [PO:GO] Johny pRayer o bonusu: Není to tak zlé

[PO:GO] Johny pRayer o bonusu: Není to tak zlé

Thundarr

Thundarr

19. 9. 2018 15:59

Před pár dny byl odhalen Nianticem ULTRA bonus, i my jsme napsali o tom, že nebyl nijak úchvatný, nyní se k němu zpětně vyjádřil známý youtuber.

Reklama

Johny se k bonusu vyjádřil už před několika dny, nicméně jde hlavně o to, že jeho reakce byla tak negativní hlavně proto, že jako skalní hráč, který tuto hru hraje od jejího počátku a vyhledává hlavně nové věci. 

Pro někoho, kdo hru hraje několik let, není tak úžasné, že se v Reidech objevují pokémoni první generace, nebo legendární pokémoni, kterých má od každého druhu několik desítek kusů.

Pro nové hráče, nebo ty, kteří nehrají Pokémon GO tak dlouho, je tento bonus samozřejmě skvělý, nicméně i tak si myslím, že by měl Niantic myslet i na hráče, kteří hrají tu hru dlouho. Hlavně díky tomu, že i v dobách krize na hru nezanevřeli a stále ji hrají, jsou to právě tito hráči, kterým by měl byt Niantic vděčný. Nemluvím o streamerech a youtuberech, kteří hru propagují a dokážou si najít zajímavá témata, i když zrovna ve hře nejsou žádné novinky. 

Je potřeba být pozitivní a myslet na to dobré, čtvrtá generace přijde pravděpodobně přes zimu. Pozitivní na tom je, že se nám nebudou přehřívat telefony během raidů.

Johny pRayer to nevidí tak černě

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama