[PO:GO] Nový týmový Medailion umožňuje trenérům vyměnit týmy
Gaming Článek [PO:GO] Nový týmový Medailion umožňuje trenérům vyměnit týmy

[PO:GO] Nový týmový Medailion umožňuje trenérům vyměnit týmy

Thundarr

Thundarr

25. 2. 2019 16:00

Ve hře se objevila zajímavá možnost, nyní si budete moci vyměnit tým, za který bojujete.

Reklama

V gymech probíhají boje novým způsobem již takřka dva roky. Ať už jste na straně týmu Instinct, Mystic nebo Valor, mohli jste se díky svým spoluhráčům probojovat k daleko lepším výsledkům. Během různých eventů se vyhodnocuje snažení jednotlivých týmů, jejich výkony a množství ulovených pokémonů.

Je jasné, že ve chvíli, kdy jste vstupovali do světa pokémonů, jste nemohli vědět, v jakém týmu budou vaši kamarádi. Tento měsíc (konkrétně od 26.února), bude umožněna týmová změna všem trenérům. Budou si moci jednou za rok vyměnit svůj tým - barvu, za kterou ve světě pokémonů kopou. Zájemci o tuto možnost si budou muset zakoupit týmový medailon v ceně 1000 pokéCoinů z obchodu ve hře

[PO:GO] Nový týmový Medailion umožňuje trenérům vyměnit týmy

Vybírejte si svůj tým moudře, protože si můžete zakoupit pouze jeden medailon týmu jednou za 365 dní. Jakmile zakoupíte tento předmět, najdete týmový medailon v batohu. Když se rozhodnete jej aktivovat, budete vedeni přes obrazovku výběru týmů a budete si moci vybrat nový tým.

Kterýkoliv z vašich pokémonů, kteří jsou umístění v tělocvičnách ve chvíli, když vyměníte týmy, vám bude vrácen bez pokécoinů, jakmile bude poražen. Nemůžete také bojovat s vlastním pokémonem, takže pokud se chystáte porazit svého pokémona, který je v tělocvičně vašeho původního týmu, bude vám váš pokémon vrácen aniž byste pokécoiny získali.

Zůstává jen jedna otázka, budete líhnout vajíčka se Sparkem, provádět výzkum s Blanchem nebo bojovat vedle Candely?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama