[PO:GO] Safari Zóna v St. Louis přesunuta kvůli ohrožení COVID-19
Gaming Článek [PO:GO] Safari Zóna v St. Louis přesunuta kvůli ohrožení COVID-19

[PO:GO] Safari Zóna v St. Louis přesunuta kvůli ohrožení COVID-19

Thundarr

Thundarr

13. 3. 2020 14:25

COVID-19 postihuje úplně všechny včetně komunit počítačových her. Nyní Niantic odložil Safari zónu.

Reklama

Niantic právě oznámil, že Safari zóna v St. Louis byla odložena kvůli obavám z COVID-19 (koronavirus). Není stanoveno datum, ale společnost Niantic zkoumá alternativní data během následujících dvanácti měsíců a poskytne o tom informace co nejdříve.

Trenéři, kteří se rozhodnou pro vrácení svých vstupenek, tak mohou požádat o vrácení vstupného prostřednictvím podpory v aplikaci. Lhůta pro vrácení peněz je stanovena do 25. března 2020 v 23:59 hod. Pokud nepožádáte o vrácení peněz, budete moci použít stávající lístek na přeplánovanou zónu Safari.

Jako bonus pro ty, kteří si ponechají své vstupenky, Niantic aktivuje setkání Safari Zone Pokémon a Special Research po celém světě během původně naplánovaných hodin událostí (ve vašem místním časovém pásmu), takže si můžete událost stále užívat, ať jste kdekoli svět. Tuto bonusovou událost budou moci zažít pouze držitelé vstupenek.

K udržení vaší vstupenky a účasti v globální hře není nutná žádná akce. Odběratelům objednávek lístků zašlou e-mail s aktualizovanými informacemi o události a dalšími kroky.

Další dvě zóny Safari zóny (Liverpool a Philadelphia) jsou naplánovány tak, jak se původně plánovalo. Niantic však situaci přehodnotí začátkem dubna, takže steldujte aktualizace.

Připomínáme, že trenéři po celém světě si stále mohou užít pravidelné hry a většinu herních akcí. Zkušenosti se mohou lišit u hráčů v oblastech s vyšším rizikem COVID-19.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama