[PO:GO] Velká změna v systému líhnutí vajíček
Gaming Článek [PO:GO] Velká změna v systému líhnutí vajíček

[PO:GO] Velká změna v systému líhnutí vajíček

Thundarr

Thundarr

27. 10. 2018 01:26

Již nebudete muset mít puštěnou aplikaci abyste si vychodili svá vajíčka!

Reklama

Výlety s Pokémonem GO aplikací, která vybíjí a zahřívá telefon budou pravděpodobně minulostí. Niantic přichází se zajímavou novinkou, kdy byste pro vyšlapávání svých vajíček nemuseli mít aplikaci zapnutou. Adventure Sync dokáže zaznamenat vaši chůzi, i když není aplikace Pokemon:GO spuštěná. Pracuje v pozadí telefonu, aby ukládal vaši ušlou vzdálenost, vydělal vám Candy a zahříval vajíčka ve hře.

Navíc vám aplikace Adventure Sync doručí týdenní statistiku, v níž uvidíte průběh inkubátoru a Candy, stejně jako důležitou statistiku aktivit. Přihlaste se pomocí profilu trenéra a uvidíte počet kilometrů zaznamenaných v týdnu. Budete moci získat odměny každý týden za každý milník, který překročíte. Obdržíte upozornění, když váš Buddy Pokémon najde candy nebo když se vajíčko chystá vylíhnout.

Aplikace bude volitelná, můžete se pro ni kdykoli rozhodnout a Adventure Sync aktivovat. Tato funkce se bude připojovat k Apple Health na zařízeních Apple a Google Fit na zařízeních Android.

Připadá nám, jako by do Pokémonů dorazil fitness náramek. Rozhodně je to zajímavé, pokud by si aplikace brala informace z Google fit, nepotřebovali byste na vychození Pokémonů ani telefon, stačil by vám fitness náramek, který by kroky zaznamenával.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama