Podívejte se na záběry z Death Stranding
Gaming Článek Podívejte se na záběry z Death Stranding

Podívejte se na záběry z Death Stranding

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 9. 2019 14:23

Kodžima poodhaluje svůj tajný projekt.

Reklama

Death Stranding je pro velkou část hráčů stále velkou záhadou. Mimina v jakýchsi obalech, duchové a spousta dalších prapodivností. Dlouhou dobu jsme ale také nevěděli, jak se hra vůbec bude hrát. To právě nyní odhaluje sám Hideo Kodžima, který v rámci veletrhu Tokyo Game Show 2019 odehrál celkem dva různé gameplaye.

První z nich se zaměřuje na pohyb po světě. Víme, že Sam v jedné části hry funguje jako poslíček, který roznáší po Americe různé zásilky. Tyto zásilky si budeme muset různě rozmístit na naše „nosítka“ tak, abychom nepřekonali maximální váhu, a zároveň nesmíme Sama přetížit na jednu stranu. V rámci nošení si ale musíme s sebou vzít taktéž žebřík nebo náhradní boty, jelikož hra myslí i na to, že se vám chozením boty prošoupou.

Druhý gameplay se zase soustředí na soukromí Sama, respektive jeho domov. V něm Sama ovládáme pomocí volné kamery a najdeme zde opravdu spoustu užitečných věcí, jako například postel, šatnu, sprchu či záchod. Vše slouží k potřebám Sama či jeho upravení. Nachází se zde i mapa s misemi a poštou, jenž bude pro příběh prý velmi důležitá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama