Podívejte se, zda je možné odrazit střelu ze zbraně pánvičkou jako v Playerunknown's Battleground
Zajímavosti PUBG Článek Podívejte se, zda je možné odrazit střelu ze zbraně pánvičkou jako v Playerunknown's Battleground

Podívejte se, zda je možné odrazit střelu ze zbraně pánvičkou jako v Playerunknown's Battleground

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

1. 9. 2017 13:31

Výmysl, nebo je boj s pánvičkou založen na realitě? Podívejte se sami!

Reklama

Pánvička je ve hře Playerunknown’s Battleground ikonickým předmětem a když ji najdete ležet na zemi a nevezmete si ji, tak děláte velkou chybu, protože vám může zachránit život. Ale jaká je realita? Může vás zachránit kuchyňské náčiní i reálném životě?

YouTube kanál Logical Increments se ve většině případů zaměřuje pouze na hardware návody a rady pro stavbu počítače. Tentokrát se ovšem věnuje něčemu úplně jinému a to testu, zda je pravdivé tvrzení, že lze v jedné z nejhranějších her současnosti odrazit střelu pouhou pánvičkou. Vyzkoušeli tři zbraně: Kar98k, P1911 a P92. Tedy ty, jenž můžete v „PUBG“ skutečně najít a použít. Jako náhradu za hráče schovávajícího se za pánvičkou zvolili meloun a vyrazili na střelnici. 

První zásah z P1911 pánev téměř přepůlil, ale meloun měl pouze lehká zranění. P98 už udělala v melounu i pánvičce pořádnou díru. A nakonec stará německá zbraň Kar98k sice v pánvičce zanechala malinkou díru, ale z melounu zbylo pouze pyré. Co z toho vyplývá? Nevěřte všemu, co se děje v počítačových hrách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama