[PoE] Path of Exile: Delve
Gaming Článek [PoE] Path of Exile: Delve

[PoE] Path of Exile: Delve

Thundarr

Thundarr

20. 8. 2018 00:02

Další sezóna se blíží a bude opravdu nabitá novými nápady.

Reklama

V PoE se blíží další sezóna, bude se nazývat Path of Exile: Delve. Toto nejnovější rozšíření obsahuje nekonečné dungeony, nové vychytávky, stejně jako spoustu nových unikátních předmětů, skvostných gemů (skillů), změn v balancování, zlepšení grafických technologií a další!

Nedotčené více než 250 let, Azuritská baňka byla zničena zlovolnou temnotou, která vyvrhla Věčnou říši. Niko vynálezce, využil sílu Voltaxic Sulphite, aby vytvořil stroj nazvaný Crawler, který může proniknout temnotou. Vydejte se do dolů, ale pozor na světlo, nebo budete ztracene.

Temnota

Důl Azurite je plný pokladů pro ty, kteří jsou odvážní, aby riskovali průchod temnotou. Použijte světlice, abyste se mohli odpojit od cesty světla a dynamit na zničení nestabilních stěn, které skrývají ještě větší odměny.

Delve obsahuje deset silných nových nebo zcela přepracovaných dovedností, které se soustřeďují kolem dvou archetypů, Guardiana a Pathfindera. Zahrajte si jako svatý válečník, který udeří své nepřátele se silou blesku a zároveň pomáhá svým spoluhráčům, nebo jako chaotický lukostřelec, který využívá dovednosti založené na přírodě a jedu, aby zachytil a udušil nepřátele.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama