Pojďte na rande s Colonelem Sandersem... bez peněz!
Gaming Článek Pojďte na rande s Colonelem Sandersem... bez peněz!

Pojďte na rande s Colonelem Sandersem... bez peněz!

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

15. 9. 2019 01:49

A nezapomeňte si k tomu objednat křupavé kuře.

Reklama

Jste pravidelnými zákazníky Kentucky Fried Chicken lépe známého pod zkratkou KFC, co si natolik zamilovali jejich křupavá kuřata, že si někdy říkáte: "Kéžbych tak mohl lépe poznat Colonela Sanderse."? Tak už nemusíte zoufat. Na Steamu se od 24. září objeví poněkud zvláštní simulátor, který si nechalo vytvořit KFC od vývojářského týmu ze studia Psyop. Tato hra nese i divně znějící název I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin' Good Dating Simulator.

Ve hře se stáváte talentovaným studentem ve škole kulinářského umění a shodou náhod je vaším spolužákem Colonel Sanders, kterého se snažíte uhnat na rande. Jenže tuto romantickou cestu komplikuje kariéra, takže se musíte rozhodnout mezi pracovním životem či láskou k ikonickému "knírači". Hra se snaží mít navzdory svému názvu hlubší smysl, a tak vás během kulinářské cesty čekají spousty těžkých životních rozhodnutí, která ovlivní přátelství, vztahy, či jestli se stanete obchodním partnerem Colonela v jeho světově známém fastfoodu.

Kromě Colonela Sanderse zde budete mít možnost navázat intimní vztah s až devíti postavami. Dále hra slibuje tajná zakončení, tajné recepty, kuchařské souboje na ostří nože, jedenáct druhů koření a bylinek a spoustu dalších věcí. Samozřejmě má být tento titul pojat i v humorném směru, takže můžete očekávat pořádný pekáč zábavy.

I Love you, Colonel Sanders! A Finger Lickin' Good Dating Simulator vychází zdarma 24. září 2019 na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama