Pokimane chce vlastní skin ve Valorantu, možná ho opravdu dostane
Zajímavosti Valorant Článek Pokimane chce vlastní skin ve Valorantu, možná ho opravdu dostane

Pokimane chce vlastní skin ve Valorantu, možná ho opravdu dostane

David Jiránek

David Jiránek

3. 5. 2021 15:41

Dostanou se do Valorantu skiny influencerů? Riot o tom zřejmě uvažuje.

Reklama

Skiny dnes již neodmyslitelně patří k free to play titulům. Nejinak tomu je u Valorantu, kde se můžeme setkat zejména se skiny na zbraně. Teprve rok stará hra má několik tématických linií skinů. Některé se inspirují šílenou alternativní popkulturou, jiné draky, další pak moderním minimalismem. Vybere si zkrátka každý. Co hře ale chybí jsou skiny odkazující na hráče, týmy a osobnosti. Tato skutečnost by se brzy mohla změnit.

Koncept skinu na zbraň Vandal vzbudil velkou pozornost. Nese totiž motivy spjaté se streamerkou Pokimane. Ta patří mezi největší tvůrce obsahu na Twitchi. Konceptu Pokimane Vandala si samozřejmě všimla a poznamenala, že by udělala cokoliv, aby se tento skin dostal do hry.

Tweetu si všimla také Aliana Miller, která řídí styk s influencery Valorantu. K tweetu s Pokimane Vandalem dodala, že si celý požadavek zapsala.

V největší hře od Riot Games, League of Legends, skiny získávají pouze hráči, kteří vyhrají největší turnaj Worlds. Právě profesionální hráči by se tak mohli svého skinu dočkat ke konci letošního roku, kdy se odehraje Valorant Champions.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama