Populární streamerka dostala ban, na vině jsou její řidičské schopnosti
Zajímavosti Článek Populární streamerka dostala ban, na vině jsou její řidičské schopnosti

Populární streamerka dostala ban, na vině jsou její řidičské schopnosti

Adam Král

Adam Král

29. 8. 2022 13:07

Jedna z největších streamerek na platformě s přezdívkou Jinny dostala ban za to, že neumí řídit.

Reklama

Na Twitchi můžete dostat ban za spousty prohřešků, od velkého výstřihu počínaje a u skutečného porušení pravidel konče. V minulých měsících si vysloužila ban velká spousta streamerek, někdy právem, někdy se Twitch spletl a mylně identifikoval sexuální obsah. Ban jedné z největších korejských streamerek s přezdívkou Jinny nebyl žádnou chybou, podle všeho si za něj tvůrkyně může sama.

Ban za řízení

V červnu se Jinny stala druhou nejsledovanější streamerkou na celé platformě, a tak spousta lidí předpokládala, že by ji Twitch jen tak nezabanoval. To se ale stalo už dvakrát, nejprve, když urazila jednu z hlavních postav ve videohře The Last of Us Part II. Řekla o ní, že je to trans člověk, za což si vykoledovala týdenní ban. Poté, co se omluvila, jí byl zákaz streamování zrušen. Druhý ban dostala za nezodpovědnou jízdu na skútru.

Populární streamerka dostala ban, na vině jsou její řidičské schopnosti

Jak je vidět na fotce výše, Jinny se ukázala dokonce i na Twitchconu jako jeden z předních tvůrců na platformě. Mohlo by se tak zdát, že ji má Twitch v oblibě. V nedávné době streamerka znovu řídila skútr a jak bylo řečeno v předešlém odstavci, nedopadlo to úplně nejlépe. Po další nezodpovědné jízdě dostala další ban, zatím nevíme na jak dlouho.

Jinny řídila skútr v Instanbulu a snažila se ho nastartovat. U toho si stěžovala, že stroj nechce poslouchat. Když se jí to po několika sekundách povedlo, úspěch nečekala a se strojem narazila do zdi. S největší pravděpodobností nelze očekávat trvalý ban, ale jen dočasný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama