Pořiďte si roční PS Plus s největší slevou v roce
Zajímavosti Článek Pořiďte si roční PS Plus s největší slevou v roce

Pořiďte si roční PS Plus s největší slevou v roce

Jarmil Černý

Jarmil Černý

23. 11. 2021 12:23

Black Friday 2021 je tady a majitelé PlayStationu se jako každý rok mohou těšit na pořádné slevy.

Reklama

Black Friday 2021 je tady a majitelé PlayStationu se jako každý rok mohou těšit na pořádnou nálož akčních nabídek. Společnost Sony nabízí hned na začátek akce 33% slevu na roční členství PlayStation Plus. Za celoroční členství tak zaplatíte o třetinu méně. A co si budeme povídat, před Vánoci potěší každá sleva dvojnásob.

Akce potrvá od 19. do 29. listopadu a najdete ji na stránkách Herní-kupony.cz, tak si tuhle příležitost nenechte proklouznout mezi prsty. Kromě ušetřených peněz vás čeká i celá řada výhod, které jsou s členstvím v PlayStation Plus spojené. A o jaké výhody přesně jde? Na to už se podíváme v následujících odstavcích.

Neomezený přístup k online hraní

Pokud chcete hrát online, je pro vás Plusko naprostou nutností, protože bez členství si multiplayer jednoduše nezahrajete. S PS+ můžete využívat online mód u všech her, které hru více hráčů podporují. Od virtuálních matchů ve FIFA Ultimate Team, kooperativního hraní v GTA V po epické bitvy v Battlefield V.

Dvacítka her zdarma v Playstation Plus Collection

Hned po aktivaci kuponu se všem majitelům PS5 zpřístupní přístup do PlayStation Plus Collection, kde na vás bude čekat 20 exkluzivních her, které utvářely  dějiny současné konzolové generace. V kolekci nechybí takové pecky jako Days Gone, Detroit: Become human, Uncharted 4: A Thief's End, legendární God of war, Battlefield 1 nebo třeba zástupce nejslavnější série mlátiček všech dob: Mortal Kombat X. Všechny hry jsou předplatitelům přístupné zdarma a bez omezení. Kromě toho dostanete slevy na nákupy v PlayStation obchodě a cloudové úložiště s kapacitou 100 GB na ukládání pozic a pořizování videozáznamů z her.

Pořiďte si roční PS Plus s největší slevou v roce

Každý měsíc 2-3 hry úplně zdarma

Co je ale možná ze všeho nejlepší: spolu s členstvím v Playstation Plus získáte každý měsíc 2-3 nové hry, které budete mít úplně zadarmo. Vaše herní knihovna se tak bude měsíc co měsíc krásně rozrůstat. Navíc často nejde o žádné béčkové hříčky, ale o plnohodnotné PS hry, které stojí minimálně za vyzkoušení.

V listopadu 2021 na vás například čeká lehce ulítlá multiplayerová “vybíjená” Knockout city, detektivní online adventura First Class Trouble nebo remaster klasického akčního RPG Kingdoms of Alamur: Re-reckoning s epickým příběhem z pera fantasy spisovatele R. A. Salvatora.

Na prosinec Sony zatím svůj výběr oficiálně nepotvrdilo, nicméně v zákulisí se nejvíce hovoří o remasteru české megaklasiky Mafia: Definitive edition nebo o hardcore plošinovce Celeste, která potěší oldschool pixelovou grafikou a pekelně těžkou obtížností.  Nicméně na potvrzení prosincových her si ještě nějaký ten den počkáme. Jakmile budeme znát konkrétní tituly, článek pro vás zaktualizujeme. 

Jedno je ale jisté už teď, pokud chcete využívat výhod členství PlayStationu Plus a zároveň ušetřit svojí peněženku, Herní kupony vám během Black friday nabízí jedinečnou příležitost! Akce zlevněného 12 měsíčního PlayStation Plus potrvá od 19. do 21. listopadu 2021.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama