Poslední den Grunex Masters už dnes!
Gaming Článek Poslední den Grunex Masters už dnes!

Poslední den Grunex Masters už dnes!

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 3. 2022 20:02

Prozatím vládnou tabulce Expendables.

Reklama

Letošní zimní liga Grunex Masters zatím přináší samá překvapení. Včera jsme zde chválili tým fulltime, který si přivolal obrovskou posilu z NAVI, díky čemuž ovládl první hrací den s poměrně velkým náskokem. Jenže PUBG je zkrátka PUBG, hráčům sedí různé zóny a především je nutné se pořádně rozehrát.

A to se podařilo. Zatímco první den naprosto dominoval celek fulltime, v druhé BO6 se probudila síla Expendables. Borci rusye, SILERZZ, bibinn a Seniks dokázali urval spoustu cenných bodů a naprosto přesvědčivě zvládli ovládnout dvě hry, jeden Miramar a jeden Erangel. Díky tomu si odnáší 129 bodů a první místo v tabulce.

Velice přesvědčivý výkon ukázal i favorit Enterprise, který dokázal držet bodový souhrn a v tuto chvíli se drží na druhém děleném místě společně s fulltime. Prozatímní čtvrté místo stále patří našlapanému týmu VIKÜRVI, který na dělené druhé a třetí místo ztrácí pouze pět bodů.

Ani další týmy ale rozhodně nemusí ztrácet naději. Jak s oblibou říká Divine, PUBG bere a PUBG dává – dnešní poslední hrací den rozhodne o všem a může přinést naprosté obraty. Pokud jste z Grunex Masters a soubojů nejlepších CZ/SK týmů chtěli vidět alespoň něco, právě dnešek bude ten nejlepší den. Přijďte na twitch.tv/spajkk, kde vás po celý den čeká komentátorská trojice Martin „spajKK“ Beneš, Jan „AmIDivine“ Čížek a Marek „shadye“ Hovanec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama