Poslední kvalifikace Big Shock! NHL turnaje je za námi
Esport NHL 20 (PS4) Článek Poslední kvalifikace Big Shock! NHL turnaje je za námi

Poslední kvalifikace Big Shock! NHL turnaje je za námi

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

16. 10. 2020 17:34

Výsledky 5. kvalifikace Big Shock! NHL turnaje.

Reklama

Páté kvalifikační kolo Big Shock! NHL turnaje přineslo nevídané změny na stupních vítězů, ale jména postupujících nakonec nikoho nepřekvapí.  Poslední kvalifikaci vyhrál JiFi23, za ním skončili hcpce1996 a pepcastachurcik.

Známe taky už čtveřici postupujících hráčů do Grand Finále, ve kterém si zahrají o prizepool v celkové výši 50 000 Kč. Z 1. místa v žebříčku postoupil Kumbik, na 2. místě se usadil jeho týmový kolega Dzouvi, ze 3. příčky pokračuje hcpce1996 a čtveřici uzavírá pepcastachurcik.

Je rozhodnuto!

Ve finálovém utkání 5. kvalifikace si o 12 důležitých bodů do žebříčku zabojovali JiFi23 a hcpce1996. Nakonec se vztyčnou hlavou odkráčel z virtuální ledové plochy JiFi23, který si nenechal sebrat jediný bod, a vyhrál 2:0 na zápasy. Bohužel pro něj se ziskem bodů posunul pouze na 5. místo v žebříčku, a tak na postup do Grand finále nedosáhl. Zatím co hcpce1996 se díky zisku 10 bodů posunul na 3. příčku.

V boji o 3. místo v poslední kvalifikaci si zahrál pepcastachurcik a DannyZedlo. Český reprezentant předvedl svou dominanci a zvítězil 2:0.

Grand Finále Big Shock! NHL turnaje o 50 000 Kč se odehraje 24. října přímo v pražském Grunex studiu, a to za přítomnosti kamer, které budou vše živě vysílat na twitch.tv/czctv.

Grand Finále nabídne vysoké prizemoney

Neuvěřitelných 50 000 Kč si mezi sebe rozdělí Grand Finalisté v offline klání v profesionálním Grunex esport studiu, které bude vysílané živě na twitch.tv/czctv.

  • 1. místo: 25 000 Kč
  • 2. místo: 15 000 Kč
  • 3. místo: 7 000 Kč
  • 4. místo: 3 000 Kč

Souboj komunit v Superfinále

V Superfinále se rozhodne, zda jsou lepší FIFA či NHL hráči. V několika zábavných disciplínách poměří své síly vítězové Grand Finále FIFA a NHL spolu s profesionálními gamery Janem "TheJohny" Hradilem a Romanem "Blade" Pilným, a taky s rapperem Refewem a vodní slalomářkou Terezou Fišerovou. Celé Superfinálové klání budete moci sledovat živě na twitch.tv/czctv.

Poslední kvalifikace Big Shock! NHL turnaje je za námi

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama