Poslední šance se přihlásit do Grunex Games powered by Lenovo Legion!
Esport Fall Guys Článek Poslední šance se přihlásit do Grunex Games powered by Lenovo Legion!

Poslední šance se přihlásit do Grunex Games powered by Lenovo Legion!

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

27. 10. 2020 09:16

Již zítra 27.10. se uzavírají přihlášky, tak neváhej, vyplň formulář a zahraj si o 100 subs!

Reklama

Streameři a streamerky máte poslední šanci se přidat do unikátní série Grunex Games powered by Lenovo Legion. Jíž dnes (27.10.) o půlnoci se totiž uzavřou přihlášky do prvního turnaje v populární battle royale hře Fall Guys, ve kterém společně se svými třemi spoluhráči můžete vyhrát 100 subs pro svou komunitu. Tak rozhodně neváhejte, vyplňte níže přiložený formulář a porazte přední české streamery i méně známé kolegy!

První turnaj, který jsme si pro vás připravili se značkou herních notebooků Lenovo Legion, se odehraje už 30. října! Více informací o Grunex Games powered by Lenovo Legion se dozvíte ZDE.

Co je to Grunex Games?

Grunex Games je nový turnaj částečně inspirovaný formátem zahraničních Twitch Rivals. Turnaj ze série Grunex Games může být ohlášený kdykoliv a v jakékoliv nové nebo právě populární hře. Hrát ale nebudou jen známí streameři či tvůrci videí! Šanci se zapojit dostanou často také samotní diváci nebo tvůrci, kteří jsou teprve na začátku svojí cesty. Průběh turnaje budete moci sledovat na kanálech svých oblíbených streamerů a když váš favorit zvítězí, čeká váš oblíbený kanál pořádná sprcha subs!

Jsi streamer/ka? Zabojuj o subs pro svoji komunitu

Pokud už máš základní zkušenosti se streamováním a nejsi úplná pepega, přihlaš se a vyzvi ty nejznámější tváře českého twitche a youtube. Když vyhraješ, můžeš se těšit na 100 subs pro svoji komunitu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama