pragoffest-jiz-za-dva-tydny
Zajímavosti Článek PragoFFest již za dva týdny

PragoFFest již za dva týdny

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

1. 2. 2016 12:41

Přijďte se podívat na největší pražský festival popkultury.

Reklama

PragoFFest již za dva týdny

Na 28. - 31. ledna je naplánován dvacátý ročník festivalu popkultury PragoFFest. Letos se bude konat v Modré škole v pražských Hájích a znovu půjde o akci nabitou zajímavým programem a zábavou.

Čtenáře Grunexu bude asi nejvíce zajímat herní program, který bude na PragoFFestu opravdu bohatý. Turnaje ve hrách jako League of Legends (v rámci festivalu LegendCon), World of Tanks, Hearthstone nebo Dota2 doplní přednáškový a diskuzní program známých hráčů, youtuberů, streamerů a dalších osobností. Pokud byste si sami rádi vyzkoušeli některou z videoher, bude na vás čekat 80 nadupaných počítačů a 40 herních konzolí s nejoblíbenějšími tituly.

PragoFFest již za dva týdny

Výběr her bude velmi rozmanitý. A nejedná se jen o videohry - na místě si budete moci vyzkoušet také hudební a tančení hry, deskové a karetní hry a v neposlední řadě i hry na hrdiny.

Na PragoFFestu uvidíte také své oblíbené youtubery a streamery z herního světa a během programu si s nimi budete moct popovídat, vyfotit se, nebo požádat o autogram.

Pokud budete mít pro jeden víkend her už dost, PragoFFest vám nabídne spoustu dalšího zábavného programu. Fanoušci scifi se mohou těšit mimo jiné na pořady o Star Wars a Star Track. Fanoušci fantasy zase ocení program o fenoménech jako Pán Prstenů, Harry Potter nebo Hra o Trůny. Nightcon je určen příznivcům upírů, zombie a vlkodlaků. A ani nadšenci japonské mangy se nebudou nudit.

PragoFFest již za dva týdny

Jestli se budete chtít trochu víc pohybovat, doporučujeme zajít na program tanců, bojových sportů a šermu. Na festivalu nebudou chybět ani komiksy, cosplaye, literatura a také program o vědě a technice.

Zkrátka na PragoFFestu se nudit nebudete. Pokud ještě nemáte program na konec měsíce, kupte si vstupenky v předprodeji. Pokud si je totiž stihnete pořídit do 26. ledna, budou levnější než na místě.

Ceny vstupenek
Den Cena při koupi do 26.1. Cena na místě
Čtvrtek (18-1h) 120 Kč 150 Kč
Pátek (9-2h 300 Kč 350 Kč
Sobota (9-2h) 300 Kč 350 Kč
Neděle (9-17h) 180 Kč 200 Kč
Všechny dny 750 Kč 850 Kč

Děti do dvanácti let mají vstup za poloviční cenu.

Více informací o vstupenkách a o programu najdete na www.pragoffest.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama