Pravidelný magazín o esportu každou sobotu na Primě COOL
Esport Článek Pravidelný magazín o esportu každou sobotu na Primě COOL

Pravidelný magazín o esportu každou sobotu na Primě COOL

Natálie Bednářová

Natálie Bednářová

11. 4. 2018 15:39

Každou sobotu na Primě Cool uvidíte přehled esportového dění.

Reklama

Vědeli jste, že televizní kanál Prima COOL 7. dubna představil historicky první Esport magazín z domácí i zahraniční herní scény. Jedná se o čistě esportový pořad o délce 25 minut. V minulém díle moderátor Zdeněk Princ představil nejlepší domácí týmy, jejich zázemí a aktuální výsledky v turnajích. Navíc byla do televizní premiéry pozvána legenda Counter Striku Ivan „Dev1“ Lazarov.

 

Na co se můžete těšit?

Diváci se prý mohou těšit na novinky ze světa esportu, rozhovory, komentované turnaje i profesionálně hrané mobilní hry, to vše pravidelně každou sobotu dopoledne v pořadu COOL Esport, vysílaném hned po RE-PLAY.

První řadu magazínu COOL Esport skupina Prima začala vysílat již na podzim minulého roku online na webu iPrima.cz, Facebooku Prima COOL Esport a YouTube kanálu Prima COOL. Celá onlinová řada obsahuje 31 dílů a průměrně každý díl zasáhl přes 100 000 uživatelů.

„Naší snahou bylo vždy divákům přibližovat svět gamingu a esportu. Po úspěchu přímých přenosů z největších světových turnajů, zavedení COOL Esport ligy a úspěšnému startu první řady onlinového magazínu COOL Esport bylo přenesení pořadu na televizní obrazovky dalším logickým krokem,“ uvádí manažer videoobsahu FTV Prima Štěpán Hykš a dodává: „Jsme rádi, že můžeme přispívat k rozvoji esportu v České republice.“

Další díl na televizních obrazovkách diváci uvidí 14. dubna od 9:45 na Prima COOL. Zdeněk Princ diváky provede světem esportu, hostem druhého televizního esport maganínu bude známý český streamer a hráč hry League of Legends Pavel „Herdyn“ Mikeš.

 

 

Pro více novinek ze světa esportu mohou diváci sledovat facebookovou stránku pořadu COOL Esport nebo www.prima-cool.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama