Pražské semifinále Datart e:LIGY plné překvapení
Esport FIFA 20 (PS4) Článek Pražské semifinále Datart e:LIGY plné překvapení

Pražské semifinále Datart e:LIGY plné překvapení

Nicolas Heller

Nicolas Heller

19. 11. 2019 08:06

První semifinále Datart e:LIGY se uskutečnilo v sobotu v Praze.

Reklama

Nabitý víkend v rámci semifinále Datart e:LIGY odstartoval v sobotu v Praze, kam se sjely známé tváře domácí FIFA scény, aby bojovaly o své místo v prvoligových fotbalových klubech. Všech 16 klubů nejvyšší české fotbalové soutěže se do Datart e:LIGY zapojilo s cílem najít své dva budoucí reprezentanty. V pražském semifinále se hrálo o postup do finále za kluby FK Jablonec, Bohemians Praha 1905, FC Slovan Liberec, FC Viktoria Plzeň, SK Dynamo České Budějovice, FK Teplice, FK Mladá Boleslav, AC Sparta Praha, 1. FK Příbram a SK Slavia Praha.

Největší pozornost si vysloužil semifinálový turnaj pražské Sparty, SK Slavia Praha a samozřejmě FC Viktorie Plzeň. Ze skupiny Slavie se na finále nakonec podívají oba její favorité Kobby a RIIJK. V Plzni potvrdil roli jedničky T9Laky, ke kterému se po velmi vyrovnané skupině připojí týmový kolega Pikej. Postup do finále za Spartu si zajistil Emerickson a navrátilec na scénu sirisetsedm.

Ne všichni se však mohli radovat z postupu. Sobota se stala černým dnem hned pro několik zvučných jmen. Ve skupině Bohemians Praha 1905 se nepodařilo postoupit jak Valvimu, tak ani Casterovi, který se dokonce musel spokojit až s posledním místem v závěrečné tabulce. Za FK Teplice se do finále nepodívá také ani jeden z nominovaných hráčů, vypadl dalas94 i FKTSragi. Před branami finále e:LIGY zůstal zástupce Sparty The Johny.

AC Sparta Praha

FC Viktoria Plzeň

SK Slavia Praha

FK Jablonec

Bohemians Praha 1905

FK Teplice

FC Slovan Liberec

FK Mladá Boleslav

1. FK Příbram

SK Dynamo České Budějovice

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama