Před bytem streamerky se ve vysílání střílelo, byla v šoku
Zajímavosti Valorant Článek Před bytem streamerky se ve vysílání střílelo, byla v šoku

Před bytem streamerky se ve vysílání střílelo, byla v šoku

Adam Král

Adam Král

12. 2. 2023 20:19

Tvůrkyně BlessX při streamování slyšela střelbu před jejím pokojem a byla vyděšená.

Reklama

Práce z domova se mnohdy zdá jako nejjednodušší a nejlepší řešení pro všechny. Člověk udělá všechno, co potřebuje a v pohodlí domácnosti. Mnohdy se ani nepotřebuje vybavovat s lidmi či riskovat nějaké nebezpečí na ulici, které mohou být velmi nebezpečné. Občas ale ani to nestačí. Své o tom ví streamerka s přezdívkou BlessX, která se věnuje hlavně Valorantu.

Bylo 8. února, když tvůrkyně vysílala na Twitchi úplně obyčejně, jako to dělá každý den. V jeden moment ale uslyšela rámus doprovázený hlasitou střelbou. To BlessX okamžitě uvrtalo do židle a začala se třást. Střelba ani po několika sekundách neustala a streamerka byla stále vyděšenější a vyděšenější. Po nějaké době se vše kromě ní uklidnilo. Na BlessX celou dobu mluvil její kolega a v chatu se jí všichni snažili uklidnit.

Po vysílání k ní přišli policisté, kteří celý byt prohledali a našli dvě díry ve stěně po kulkách. Někteří uživatelé na Redditu se diví, proč streamerka seděla na židli a neschovala se pod stůl, což by byla naprosto normální reakce. Jiní ale pro změnu oponují, že pokud je člověk paralyzovaný strachem, na moc se nezmůže.

Důležité ale je, že tvůrkyni nehrozí žádné nebezpečí a vše je nyní v pořádku. Na jejím Discordu a účtu na Twitteru se strhla vlna podpory a pozitivních komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama