Předělaný Dust II je nyní k dispozici pro beta testování
Gaming CS:GO Článek Předělaný Dust II je nyní k dispozici pro beta testování

Předělaný Dust II je nyní k dispozici pro beta testování

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

12. 10. 2017 11:05

Jedna z nejznámějších map v Counter-Strike se vrací.

Reklama

Fanoušci Counter-Strike:Global Offensive se můžou radvovat, jelikož byla vydána vylepšená verze nejikoničtější mapy v historii hry.

Dust II, který byl odebrán v únoru odebrán z map v aktivní službě, se konečně vrací. Ale zatím je přístupná pouze pro beta testování. Z map v aktivní službě byla odstraněna po přidání nového Inferna a všichni jsme netrpělivě očekávali její návrat. Mapa prošla kompletní modernizací, ale nijak zásadně se nezměnila, což může být pro některé dobrá zpráva. Valve navíc předělalo modely Terroristů, kteří vypadají drsněji.

Změnili se také názvy plantů, A plant se nyní jmenuje hotel-bazaar a z B plant se stala Kasbah (pevnost). Když se procházíte po mapě, máte pocit, jako byste procházeli skutečnou uličkou města. Na snímky z mapy se můžete podívat v naší galerii.

{control gallery}

Chcete-li vyzkoušet nový dust, musíte si přístup k mapě nastavit, jelikož ještě není dostupný ve veřejné verzi CS:GO. Přístup k betě nastavíte tak, že si otevřete svojí steam knihovnu, pravým tlačítkem kliknete na CS:GO a zvolíte vlastnosti. Zde kliknete na kartu Betaverze a zvolíte 1.36.0.7-rc. Poté, co restartujete steam klienta, by vám měla betaverze hry fungovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama