Předposlední kolo Sazka eLEAGUE: K vítězství základní části mají nejlépe nakročeno Sinners
Esport CS:GO Článek Předposlední kolo Sazka eLEAGUE: K vítězství základní části mají nejlépe nakročeno Sinners

Předposlední kolo Sazka eLEAGUE: K vítězství základní části mají nejlépe nakročeno Sinners

Aleš Pelc

Aleš Pelc

22. 9. 2022 15:24

O vedení tabulky budou soupeřit s Entropiq a ENTERPRISE

Reklama

Osm nejlepších československých CS:GO týmů čeká poslední týden základní části v podzimní Sazka eLEAGUE. Po středečních a čtvrtečních duelech se vše uzavře o víkendu a rozhodne se o postupujících do play-off. 

Nejlépe do šestého kola nastupují Sinners. S první pozicí, dvoubodovým náskokem a zápasem k dobru mají jisté místo v play-off a dobře nakročeno k přímému postupu rovnou do semifinále. Celý příběh ještě můžou dnes v 16:00 překazit Entropiq Prague sedící na třetí příčce. Souboj Pražanů s Liberečany favorizuje severočechy, přesto by druhý tým Entropiqu mohl překvavit, jako tomu bylo v těžkém duelu s Dynamem ECLOT dva týdny zpět.

Ve večerním zápase od 19:00 se svou dosavadní pozici budou snažit vylepšit ENTERPRISE. Jejich soupeřem jsou Inside Games, kteří mají na kontě jen jediný bod a společně s Dark Tigers si dělí poslední pozici. K dotažení na Dynamo ECLOT a postupové pozice by outsideři soutěže potřebovali získat minimálně jedno vítězství v posledních dvou kolech. ENTERPRISE jim ho ale jen tak nedarují, tři body by červenobílou organizaci mohly dostat na dosah celků vedoucích tabulku.

Ve čtvrtek od 16:30 se bude eSuba snažit udržet svou druhou pozici v duelu s Cryptovou. Přestože i Modrá krev má k dispozici ještě o zápas navíc a pokud chce přeskočit první kolo vyřazovacích bojů, v souboji s Ostravany potřebuje uspět. Ti jsou ve složitější situaci a nemají zatím pojištěné ani místo v top6, přesto se mohou při shodě chyb a náhod týmů před všechny ostatní účastníky.

Předposlední kolo pak uzavřou trápící se Dynamo ECLOT s poslední Dark Tigers. Duel Davida a Goliáše rozhodne, zda Tygři udrží na živu šance o kvalifikaci do nadcházející fáze, nebo se s letošní Sazka eLEAGUE už rozloučí. Po několika výpadkách na začátku splitu si už ale hráči pardubického Dynama nemohou připustit další a musí jít o jisté tři body.

Utkání budou tradičně streamována na kanále eLEAGUEcz. Přenosy začnou půl hodiny před prvním zápasem, kdy analyst desk shrne, jaké jsou vidiny týmů před posledními dny základní části. 

Tabulka před 6. kolem

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama