Prémiová edice GTA V se prý opravdu blíží
Gaming Článek Prémiová edice GTA V se prý opravdu blíží

Prémiová edice GTA V se prý opravdu blíží

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

13. 3. 2018 14:03

Prémiová edice, která měla vyjít příští týden, byla údajně odložena na duben.

Reklama

Prémiová edice GTA V se prý opravdu blíží

Ani ne před měsícem jsme spekulovali o speciální prémiové edici ke hře Grand Theft Auto V, která měla podle německých stránek internetového obchodu Amazon vyjít 23. března letošního roku. Vzhledem k tomu, že dodnes nedošlo k žádnému odhalení dalších informací (alespoň ne oficiálních), může to vypadat, že se nic podobného konat nebude.

Stejně to však nevidí server Kotaku, který na svých stránkách tvrdí, že zmíněné Premium Edition ke GTA V skutečně vyjde. Podle jejich zdrojů však měla být krátce po zveřejnění odložena na duben. Slibovaná edice má obsahovat veškeré novinky, které byly ke hře za dobu na herním trhu (hra vyšla před více než čtyřmi roky), postupně vydány. Součástí je také DLC balíček Starter Enterprise Pack, který vyšel loni v prosinci.

Za mírně navýšenou cenu, než je obvyklá u GTA V, si v dubnu budete moci pořídit hru se spoustou obsahu do GTA Online, jako například s vozidly, budovami, zbraněmi, oblečením, tetováními a dalšími položkami, které byste si ve hře museli časem koupit. Konkrétní hodnota těchto věcí má být vyšší než 10,000,000 herních $.

Pokud se tedy mezi námi nachází ještě někdo, koho GTA V dosud nezaujalo a o koupi hry začíná uvažovat až nyní, v dubnu budete mít dost možná tuto možnost. A nebo zamiřte na stránky czc.cz a udělejte si radost ihned, vždyť cena hry už dávno není tak vysoká, jako na počátku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama