Přestup hvězdného Ronalda ovlivní vývoj simulátoru FIFA 19
Gaming Článek Přestup hvězdného Ronalda ovlivní vývoj simulátoru FIFA 19

Přestup hvězdného Ronalda ovlivní vývoj simulátoru FIFA 19

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

15. 7. 2018 12:45

Veškeré již vytvořené materiály Ronalda zobrazují v dresu Realu Madrid, EA Sports tedy musí vše opravit.

Reklama

Právě probíhající Mistrovství světa ve fotbale vtahuje alespoň trošičku do fotbalového dění úplně každého, ikdyž třeba ani nechceme. Fotbal se teď zkrátka probírá opravdu kdekoliv a kdykoliv. Možná i během mistrovství, ačkoliv to s ním úplně nesouvisí, jste zaznamenali velký přestup, který se ve fotbalovém světě odehrál. Cristiano Ronaldo, který je považován za aktuálně nejlepšího hráče světa, pro příští sezónu změní svůj dres. Ze španělského královského klubu Realu Madrid se stěhuje do italské Staré dámy - Juventusu.

Kromě milionů fanoušků, pro které je to obrovské překvapení, hráč překvapil také EA Sports, kterému docela zavařil. FIFA 19 se nezadržitelně blíží a EA Sports si letos na svůj obal hry zvolilo právě tuhle portugalskou hvězdu. Aby vývojáři mohli svou hru co nejvíce propagovat, museli vytvořit celou řadu materiálů a to včetně těch dosud nezveřejněných. Na těch všech můžeme Ronalda vidět v bílém dresu Realu Madrid, což teď neodpovídá skutečnosti, takže EA Sports musí všechno opravit. Práce však může být mnohem více, než se na prvníé pohled zdá. Ronaldo se měl objevit i v příběhovém režimu Journey po boku Alexe Huntera, takže pokud jsou připraveny už i tyto scény, stejně jako trailery musí bít opraveny.

Nemusíte se však obávat, že by tenhle přestup mohl ovlivnit vydání hry. Byť se jedná o práci navíc pro vývojáře, vydání FIFY 19, které je naplánováno na 28. září, by to nemělo nijak pozdržet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama