Příběhové RPG Vampyr se okamžitě stalo nejprodávanější hrou týdne
Gaming Článek Příběhové RPG Vampyr se okamžitě stalo nejprodávanější hrou týdne

Příběhové RPG Vampyr se okamžitě stalo nejprodávanější hrou týdne

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

12. 6. 2018 13:29

Vampyr absolutní špičkou. V prodejích ve Velké Británii za minulý týden neměl konkurenci.

Reklama

V úterý to bude týden od vydání příběhového RPG Vampyr od Dontnod Entertainment. Pokud vám název tohoto studia nic neříká, možná vám jej přiblíží název velmi úspěšné hry Life Is Strange, které před více než 4 lety vydalo. Nyní přidalo další titul Vampyr a i ten si vede velmi dobře. Za minulý týden se stal nejprodávanější hrou ve Velké Británii, co se krabicových verzí týče. Určitě si nenechte ujít naši recenzi, kterou jsme pro vás připravili už v den vydání.

Další 4 místa v žebříčku patří stálicím - FIFA 18, God of War, Detroit: Become Human a Far Cry 5.

Větší pozornost si jistě zaslouží 6. pozice. Na tu dosáhlo RPG Fallout 4. Možná vás překvapí, proč je tahle, oproti ostatním hrám o dost starší hra, tak vysoko. Posunutí se v žebříčku pravděpodobně způsobilo oznámení nového dílu z této oblíbené série, Fallout 76. O tomto vůbec prvním čistě multiplayerovém díle si můžete přečíst více informací v naší aktuální novince.

Pro zajímavost uvádíme také největší posun, kterého dosáhl titul VR Worlds - PS4 VR. Tato kolekce obsahuje pět různých her - The London Heist, Into the Deep, VR Luge, Danger Ball a Scavengers Odyssey, které byly vytvořeny speciální pro virtuální realitu od PlayStationu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama