Přiblíženo Spec Ops v Call of Duty: Modern Warfare
Gaming Článek Přiblíženo Spec Ops v Call of Duty: Modern Warfare

Přiblíženo Spec Ops v Call of Duty: Modern Warfare

Filip Němeček

Filip Němeček

10. 10. 2019 03:09

Tvůrci prozradili, jak bude fungovat třetí velká část letošní hry.

Reklama

Koncem října vychází další Call of Duty, které hráčům nabídne příběhovou část, multiplayer a ještě Spec Ops. V základu má jít o speciálně navržené a propojené mise, ve kterých se utkáme s novou hrozbou.

Hrát půjde až ve čtyřech a každá mise by měla nabízet několik cílů ke splnění. Rovněž úspěšné dokončení misí má posouvat celkový příběh. Kromě toho tvůrci slibují, že Spec Ops mise budou dynamické, což znamená, že má nepřítel reagovat na vaše rozhodnutí a činy. Jako příklad je uváděno poslání posil, ať už ve formě vojáků nebo třeba helikoptér.

K dispozici dostaneme killstreaky, bojovou techniku a půjde si vybrat z několika rolí, které mají zřejmě suplovat třídy. Při vydání hry budou k dispozici čtyři Spec Ops operace, rozdělené na více částí. Další mají přicházet ve formě aktualizací.

Součástí Spec Ops bude ještě Spec Ops Survival, což je vlastně režim Horde pro Call of Duty. Společně až ve čtyřech zde budete čelit stále silnějším vlnám nepřátel. Režim je ovšem exkluzivní pro PlayStation 4 a pro zbylé platformy bude odemčen 1. října 2020. Takže si hráči na Xbox One a PC počkají skoro rok.

Call of Duty: Modern Warfare vyjde 25. října pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama