Přichází Grunex Community Overwatch Cup o více než 5000 korun!
Gaming Článek Přichází Grunex Community Overwatch Cup o více než 5000 korun!

Přichází Grunex Community Overwatch Cup o více než 5000 korun!

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 11. 2022 22:19

Turnajová premiéra Overwatch 2 je tady!

Reklama

Fanoušci Overwatch, připravte si své zbraně. Grunex s velkým potěšením oznamuje svůj premiérový turnaj v Overwatch 2, ve kterém chceme ocenit ty nejlepší týmy na CZ/SK scéně. Od vydání této ultimátní střílečky uběhlo už několik týdnů, je tedy ten pravý čas na odstartování naší komunitní výzvy!

Grunex Community Overwatch Cup proběhne 19. listopadu formou jednodenního turnaje, kde si nejlepší týmy odnesou krásný prizepool ve výši 5 250 korun. Celým turnajem vás navíc bude provázet ostřílený streamer Mysslivec, a to na kanálu twitch.tv/grunexcom.

Nepromarni svou šanci!

Grunex Community Overwatch Cup vznikl jako komunitní turnaj, těšit se tak můžete na jeden nabitý den plný zápasů. Turnaj proběhne formou single-elimination, přičemž na konci oceníme nejlepší 2 týmy, a to celkovým prize poolem ve výši 5 250 korun.

Komunitní turnaj se odehraje 19. listopadu, registrovat se můžeš už nyní! K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistrovat do turnaje zde:

Pravidla pro turnaj: ZDE

Ukaž svou sílu!

Pro hráče přichází unikátní šance zúčastnit se vůbec prvního Overwatch 2 turnaje na naší CZ/SK scéně – není tedy nač čekat. Sestav svůj legendární tým, přihlaš se do našeho komunitního turnaje a už 19. listopadu si dojdi pro krásnou výhru!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama