Přichází LOBBY League of Legends turnaj
Gaming League of Legends Článek Přichází LOBBY League of Legends turnaj

Přichází LOBBY League of Legends turnaj

Tomáš Kurka

Tomáš Kurka

15. 2. 2019 14:52

Přijďte do Zlína jako hráč nebo divák.

Reklama

Rankedy už ti nestačí a chceš se chvilku cítit jako na LEC stage? Přihlaš se do kvalifikace League of Legends turnaje projektu LOBBY, probojuj se kvalifikací až mezi úplnou topku a přijeď si 9. března zahrát přímo k nám do Zlína!

League of Legends ti snad ani nemusíme představovat. Deset postaviček se proti sobě mlátí na Summoner’s Riftu o to, kdo jako první rozbije ten obří šutrák uprostřed nepřátelské základny. Chceme ti dát možnost zažít hru trošku jinak - stačí sehnat pár kamarádů a přihlásit se do kvalifikace. Se skládáním týmu si ale pospěš, první kolo je už tuhle neděli 17. února. Jestli ale s partou nestíháš, máš ještě pár dalších příležitostí - 18., 22. a 23. února. Pokud zrovna ten den nebudete mít štěstí, můžete se přihlásit do dalšího kola kvalifikace, ve kterých na tebe kromě postupu čeká i dávka RP, skin a boosty. 26. už se mezi sebou pobijou ty nejlepší týmy o to, kdo se předvede ve Zlíně. Vítěz odjede domů s originální trofejí a dvaceti tisíci v ruce.

LOBBY League of Legends turnaj

O co se bude hrát?

  • 1. místo:  15 000 Kč / tým
  • 2. místo: 5 000 Kč / tým

A jestli jsi ten typ, co radši kouká na to, jak hrají ostatní, tak se stav i tak. Rozhodně se nudit nebudeš. Od LoLka můžeš přeběhnout k CSku a po cestě si dát kolo nebo dvě ve FIFě. Kdyby tě náhodou přešlo sledování her, zaskoč si poslechnout povídání od lidí, kteří rozhodně mají ke hrám co říct. Takže si piš do deníčku - 9. března v 8 ráno startujeme! Mimochodem, mamince to neříkej, ale po paření v Lobby se přesuneme na pařbu, přesněji na afterparty, která bude brzy oznámena.

Všechny důležité novinky se dozvíš z našeho Facebooku a Instagramu. Pro víc info o projektu klikni na naše webovky www.lobby.utb.cz

Pro LoLkaře je na Facebooku přichystaná menší soutěž o již neprodejnou figurku Jinx nebo nějaký ten skin. Stačí kliknout na obrázek níže, a jen napsat tvůj největší herní fail! 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama