Přijď na první PlayerUnknown's Battlegrounds komunitní meeting
Gaming PUBG Článek Přijď na první PlayerUnknown's Battlegrounds komunitní meeting

Přijď na první PlayerUnknown's Battlegrounds komunitní meeting

Natálie Bednářová

Natálie Bednářová

17. 7. 2018 22:40

Jedinečná PUBG akce s největšími osobnostmi této hry.

Reklama

Přijď v sobotu 21.7. na PUBG komunitní meeting, vůbec první akci pro českou a slovenskou komunitu hry PlayerUnknown's Battlegrounds. Společnosti MSI a NVIDIA přináší sraz nabitý bohatým programem s nejznámějšími PUBG streamery a herními osobnostmi. Těšit se můžeš na profesionálního hráče spajKKa, na streamera a ambasadora komunity Mazariniho, na Káťu, Cobru, Martyho a další známé tváře. Celá akce bude protkaná všelijakými soutěžemi o herní merch z továren vývojářů Bluehole, zahraješ si se streamery "showmatch", budeš se moct nechat vyfotit od profesionálního fotografa s PUBG rekvizitami a nebo třeba koupit merch svého oblíbeného streamera. Celá akce bude zakončená letním grilováním - kuřecí večeří na terase s PUBG osobnostmi.

 

 

Na co se můžeš těšit?

Na PUBG komunitním meetingu tě čeká nejen mnoho soutěží o PUBG merch, ale i spousta her po boku svého oblíbeného streamera a tuna další zábavy. Věděl bys třeba, jak se jmenuje nově přidaná AR zbraň na nové mapě v PUBG? Špatná odpověď nebo váhání by tě mohlo stát výhru.

 

Přijď na první PlayerUnknown's Battlegrounds komunitní meeting

 

Chceš potkat známé osobnosti z naší PUBG scény? Pětice streamerů Mazarini, Káťa, spajKK, Cobra a Marty budou na místě a kromě selfíček a podpisů od nich můžeš získat v chystaném Podcastu spoustu informací nejen o PUBG herní scéně, ale třeba o jejich kariéře na twitch.tv.

Chceš si zahrát po boku svého oblíbeného streamera? Chystáme showmatch v oblíbeném warmodu, kde budeš mít možnost třeba potahat SpajKKa a ukázat mu, že si tě má příště vybrat do svého týmu pro následující turnaje.

Zajímá tě, jak se vyrábí PUBG merch z 3D tiskárny nebo chcete zdokonalit své umělecké vlohy? Zkus workshop s mistrem 3D tiskárny. Od kreslířky Charlien si budeš moct koupit tématické obrázky nebo alespoň získat pár rad, jak si nakreslit svoje. Třeba si pak domů odneseš obrázek PUBG postavičky jako vzpomínku na akci. A možná se ti šikovnost prstů bude hodit i do her.

Máš rád cosplay? Na PUBG sraze potkáš nejlepší české cosplayerky Germiu a Ketrin, které objíždějí se svými ručně vytvořenými kostými největší světové soutěže - zrovna před pár dny ukořistily nejlepší umístění na celoevropské cosplay soutěži ECG. Pro tuto speciální příležitost si připraví PUBG cosplay. Budeš se s nimi moct vyfotit, v rámci výstavy si prohlédnout jejich práce, koupit print a nebo s nimi pokecat o jejich zážitcích z hromady soutěží, kterých se v minulosti zúčastnily.

A jak končí zápas? Jasně - Chicken Dinner! Celý večer pak zakončíme grilovačkou s kuřecí večeří, která bude v rámci vstupného všem návštěvníkům k dispozici.

 

Kde vezmu vstupenku na PUBG komunitní meeting?

Vstupenky budou k dispozici pouze v předprodeji, nebude možné je koupit na místě! Vstupenku koupíš po kliknutí sem.

 

KLIKNI SEM A KUP SI VSTUPENKU

 

Počet je omezený na 300 účastníků, tak s ničím neváhej, aby na tebe ještě zbyl vstup. Na mobil nebo na mail ti pak přijde kód, který nám u vstupu ukážeš. Vstupenku na celou akci (včetně grilování) pořídíš za 200 Kč.

 

Přidej se do facebookové události

Aby ti neutekla žádná novinka, přidej se do facebookové události. Do té budeme přidávat veškeré aktuální info o akci, které bys neměl minout.

 

KLIKNI SEM A PŘIDEJ SE DO FB UDÁLOSTI

 

Kdy a kam mám přijít?

PUBG komunitní meeting se bude konat 21. července v Praze v areálu KC GreenPoint. Program začíná ve 13:00, ale otevřeno bude již od 12:30. 

Na místě je k dispozici asi 30 parkovacích míst. Pokud pojedeš veřejnou dopravou, přijeď na tramvajovou zastávku Nové Strašnice (linky 5 a 7). Odtamtud už je to jen pár kroků pěšky - nic těžkého, určitě trefíš. Adresa areálu je Dvouletky 529/42, Praha 10.

Za celou akci děkujeme společnostem MSI a NVIDIA. Notebooky MSI s grafickými kartami NVIDIA si navíc budete moct na místě také vyzkoušet.

Těšíte se? My rozhodně! Pokud byste měli nějaký dotaz, nebojte se napsat do komentářů pod článek. Přidejte se také do naší facebookové události, kam budeme psát nové aktualizované informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama